Mesec humanosti u Mozzartu – pomoć za Dom „Jefimija“ u Kruševcu 1Foto: Mozzart

Ova kompanija zajedno sa košarkaškim trenerom Vladimirom Lučićem uputila je novčanu donaciju Domu za decu i omladinu, u okviru akcije “Humanitarni tiket u podne”.

Svaki plemenit listić u decembru imaće minimalan dobitak od 10.000 dinara

Nije lako naći zamenu za topli porodični dom, pogotovo u hladnim zimskim danima, ali Dom za decu i omladinu „Jefimija“ u Kruševcu uspeo je u toj misiji i pružio zagrljaj brojnim mladim ljudima koji su u njemu odrasli i stasali. Kompanija Mozzart zajedno sa košarkaškim trenerom Vladimirom Lučićem uputila je na njihovu adresu vrednu donaciju, u okviru akcije “Humanitarni tiket u podne”. Trener KK “Slobode” iz Užica je plemenitim listićem osvojio 141.200 dinara za dom u Kruševcu.

U sklopu meseca humanosti u Mozzartu, ulog od 10.000 dinara koji ova kompanija svakoga dana daje poznatim ličnostima za tipovanje tokom celog decembra ujedno je i zagarantovani dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni tiket u podne“ ovog meseca je dobitan, a na kraju decembra biće donirano najmanje 310.000 dinara.

“Jefimija” je republička ustanova u oblasti socijalne zaštite, koja pruža usluge domskog smeštaja deci, kao i mladima do 26. godine života, odnosno do završetka školovanja i radnog osposobljavanja. U proteklih 65 godina rada, u ovoj kući je odrastalo, živelo i učilo više od 3.000 dece o kojoj su vrlo posvećeno brinuli svi zaposleni.

“Neizmerno smo zahvalni Mozzartu na ovom velikodušnom gestu, što je dokaz da dobra volja velikih ljudi može da pruži veliku radost i zadovoljstvo deci kojima nečije malo itekako mnogo znaci. Dobro se dobrim vraća, zahvaljujemo se Mozzartu i treneru Vladimiru Lučiću na donaciji koju ćemo iskoristiti za kupovinu novih trpezarijskih stolica i stolova za potrebe korisnika Doma. Time će prostor trpezarije dobiti lepši izgled, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta pruzanja usluga korisnicima”, rekla je Nataša Maksimović, V. D. direktorka Doma za decu i omladinu „Jefimija“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.