Mesto u vrtićima samo za "SNS decu"

Više od 15.000 mališana ostaće bez mesta u državnim predškolskim ustanovama
Upražnjena mesta u predškolskim ustanovama između konkursa popunjavana "preko veze"

Ostavite komentar


  1. Ovo mi deluje nestvarno,jel mogu da dostave neki dokaz o tome sto pricaju i vise nikada necu glasati za Vucica i SNS.

    1. Naravno da za većinu zlodela uključujući i sveprisutne pojave poput partokratije,nepotizma i korupcije,nećete moći da dobijete dokaze.Da ne pričamo o ostalim već poznatim dokazanim aferama koje negiraju i zataškavaju.

  2. Pogledajte strukruru dece u vrticu I jaslicama u Naselju Stepa Stepanovic na Vozdovcu i sve ce vam biti jasno. I da se razumemo, nikome nije krivo sto su deca koja ne zive u Naselju upisana u ovaj vrtici, vec sto se ne zida novi, koji je po projektu vec nekakva crkva koja nije po projektu.

  3. Postoje jasno propisani kreterijumi upisa u sve ustanove. U samom startu nije kako treba, a sprovođenje propisa je tek sekundarno. Suština stvari je da nema dovoljno kapaciteta, iako se upozorava na belu kugu. Gde je to logično?

  4. Ako imate imalo ljudskosti, casti i dostojanstva, bar postedite nase najvece blago – decu od biko kakvih podela i mesanja u politiku !

  5. Ovo oko smestaja dece u vrtice, prosto je neverovatno !!! U kakvoj mi to zemlji zivimo ? Da nije mnogo tuzno, bilo bi smesno.

  6. je na redu inspekcija. ako postoji zabrana upisa- Ili su deca upisivana ili nisu. a to ko je protiv koga i ko je za koga su sekundarne stvari

  7. Iako sam veliki protivnik vladajuce koalicije i apsolutno ne podrzavam njihovu demagogiju i lazne brze-jace-bolje akcije, moram priznati da ovo nije istina, iz licnog primera, s obzirom da sam dete prijavila u decembru da bi ono dobilo mesto u zeljenom vrticu pocetkom marta ove godine..

  8. Nažalost hteli Vi ili ne da prihvatite istina o SNS je takva.opštine i čelnici iz sns isporuče spisak sa 300 dece pa za našu nema mesta…Znam jer sam očevidac svega!! Ovo je istina kao i mnogo toga što nije napisano.A direktori i Vozdovca i Palilule su SNS pa je sve jasno i šta rade i kako rade

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.