Migranti napali taksistkinju u Pirotu, taksisti protestovali

Ostavite komentar


  1. Vulin je za svakog Talibana koga je primio dobio 10 EUR od EU pa ih je onda uvalio Piročancima. Neka ih Vulin primi u svoj stan što mu je kupila tetka.

  2. Ovo je preslo svaku meru, da u nasoj drzavi strepimo i plasimo se za svoju i bezbednost nasih bliznjih… Zbog koga?
    Zbog nezahvalnih sirijca, avganistanaca… To nije normalno, nas narod treba da se digne na noge i da napravi protest za proterivanje ovih ljudskih “gamadi“ koje ne znaju za postovanje i zahvalnost za sve sto smo im ucinili, oni umesto toga maltretiraju nase sugradjane i izivljavaju se jer su eto migranti, crknite i ti drzavo ako hoces da ti u zemlji ostanu srbi uzmi daj im makar malo mira, ovo je prekrsilo svaku meru nemam vise reci…

  3. VUCICU GDE SI SADA?
    AKO SMO IOLE NORMALAN NAROD TREBALI BI DA NAPRAVIMO PETICIJU ZA PROTERIVANJE IZ ZEMLJE OVIH GOVANA, NE MOGU DA IH GLEDAM VISE, SMUCILI SU MI SE, NEK CRKNU BOLESNICI NENORMALNI!

    1. Rezim je za svakog migranta dobio pozamasnu svotu evra. Zato su ih primili, zato ih stite. A nas, ko nas šiša, mi smo samo glupi Srbi koji će za sendvič prodati i rođenog brata. Piroćanci, opet morate sami da se branite od Vučićevih i Vulinovih štićenika. Samo oprez, blizu ste Niša, a tamo su njihova vojska, žandarmerija i Centar za „vanredne“ situacije. Sve cestitke za odbranu Stare planine!

  4. Preporucio bih svima, koji „saosecaju“ sa migrantima, koji nagrcu sa Istoka, da udome makar po jednu osobu u svojoj kuci a, ako imaju bas mnogo empatija, mogu da prime i vise njih. Medjutim, meni su jadniji ovi nasi „taksisti“ i „taksistice“, koji ne znaju sa kime imaju posla. Ja kao muskarac, ne bih pristao da vozim taksi u kome iza ledja imam troijicu Afganistanaca ili Pakistanaca, svejedno. Ono sto mi smatramo civilizovanim i ljudskim ponasanjem i vaspitanjem za njih je odlika neverovatne gluposti i slabosti. Svaka zena koja nije zabradjena je kurva koju treba napasti. Iz tih zemalja dolaze ljudi, koji su nauceni da biti, ubiti ili silovati stranca nije greh. Silovanjem se siri uticaj Islama i na taj nacin se osvajaju prostori. Imaju priblizno ista shvatanja i ponasanje, bez obzira da li se radi o Afganistancu ili Albancu iz Drenice sa Kosova i Metohije. Zato pamet u glavu i ne dozvolite da sa ovim ljudima ostanete nezasticenih ledja. Zivot vam nece vredeti „ni lule duvana“. Ja rekoh, a vi kako hocete.

  5. Napisem komentar a vi ne objavite. Rekoh kako je najbitnije u svemu da su OJT i Prekrsajni sud utvrdili da nema dela sto znaci da je u Pirotu dozvoljeno psovati majku, paliti kosu i udarati…
    STRASNO! !!

    1. To se zove SNS pravna drzava da u svojoj zemlji migranti i teroristi mogu da te terorisu uz blagoslov suda .Protesti su nista sta treba ovoj vlasti.

  6. Ma tu stoku treba staviti u ograđene prostore , za njih je ovde anarhija, rade sta zele bez sankcija, pitanje je dana kada ce upadati u kuce i pljackati radnje i silovati po ulici. Jadno je da predsednik ne primećuje problem sa migrantima počev od Pirota, Beograda, Šida, Sombora, Bačke Topole ,Subotice. Ljudima provaljuju u kuce i unistavaju imovinu za šta je država odgovorna.

    1. Dragi gospodine, oni nisu stoka, o i su gamad. Samo proterati gamad! Ali, nema ko. Kukala nam majka, šta ološ napravi od naše lepe Srbije! Mrtvim precima kaljamo obraz decenijama.

  7. Danas nije preneo celu vest tj sta su joj psovali…Nisu je samo psovali vec su joj psovali majku srpsku…Pa vi vidite koga primate u migracione centre

  8. Hajde, dignite se na noge kad Srbi rade i gore stvari. Jedva ste docekali da nesto neki migranti urade. Srbi su do skora bili najomrazenija nacija ali to ste zaboravili. Bas ste svi jadni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.