Mihajlović: Do 1. septembra 37,5 miliona vozila na auto-putevima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Tuzlanska serija besmislica se nastavlja u Danasu bez pardona bez obzira sto publika zvizdi.

  2. Mihajlović: Novi rekord, do 1. septembra 37,5 miliona vozila na autoputevima

    Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je u Srbiji i ove godine oboren rekord po broju automobila na našim autoputevima.
    5Piše: Danas Online05. septembra 2019. 17.47. Zasto reciklirate izjavu ministarke Mihajlovic od juce ? Vodite racuna o tome i postujte bar malo vase citaoce cenjeni Danas.

  3. Sestro, daj i meni malo toga što koristiš, jer vidim da je tebi baš super.

  4. Aman zeno vise,dosta.Jel to stojis na nadvoznjaku i brojis vozila ili je za to zaduzen tvoj savetnik za spijunazu.,Pavlovic?

  5. Ova zena ozbiljno konkurise Basari kao svakodnevni ekskluzivni kolumnista. Jedino sto se ponavlja, sto kod Basa nije slucaj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.