Mihajlović obilazi radove na istočnom kraju Koridora 10 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade/ Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović boraviće od danas do subote na istočnom kraku Koridora 10.

Danas će obići radove na deonici Bancarevo – Crvena Reka. Razgovaraće sa izvodjačima radova na ovoj deonici Koridora 10 i sastati se sa načelnicima Pirotskog i Topličkog okruga i čelnicima lokalnih samouprava iz ovih okruga. Sastaće se i sa predstavnicima Slobodne zone Pirot. Potpredsednica Vlade sastaće se i sa rukovodstvom JP Putevi Srbije i direktorima železničkih preduzeća.

Predvidjeni su sastanci i obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa reginalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

U petak će obići novoizgradjenu trasu autoputa od Proseka do Crvene Reke u dužini od 22 kilometra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.