Mihajlović osudila napade na Milenu Ivanović

Ostavite komentar


  1. Opet izvrćete činjenice podpredsednice! Niko ne kaže da udovica treba da se „zakopa; ljudi su prosto razočarani što je tako brzo i lako usvojila sve one negativne vrednosti protiv kojih se borio otac njenog deteta.

    1. Možda bih mogao da shvatim neotesane, uvredljive i glupe komentare muškaraca, jer sudbinu ove divne žene posmatraju iz svoje, muške perspektive ali, ne mnogu da shvatim žene, koje u svojoj ženskoj prirodi ne mogu da pronadju nijedan momenat na osnovu koga bi pokazale makar malo poštovanje i pijeteta?! Koje je to negativne vrednosti prihvatila Milena Ivanović, „protiv koji se borio otac njenog deteta“, mada je bilo jednostavnije i tačnije reći, NJEN MUŽ? Šta je to negativno usvojila ova gospodja?! Ona zna mnogo više od Vas jer je živela u sredini gde Vi ne biste opstali ni 24 časa. Svesna je da uobičajena predizborna politička prepucavanja nisu razlog da čoveka ubiju, niti je to u Srbiji običaj? Koliko je ružnih reči izrečeno, koliko je djubra iskopano i bačeno na svoje političke oponente u Srbiji pa ništa?! Da je to bio razlog za ovakve zločine polovina srpskih političara bi bila na Lešću ili nekom drugom groblju. Ostavite ženu na miru. Ostavite je da tuguje, da leči rane i da pokuša da svoje dete izvede na put.

    2. A Vi bi da prisvojite i instrumentalizuje te njenu tugu i bol za izgubljenim suprugom i ocem njenog deteta. Jel’ znate zašto je uhapšen njen muž pod optužbom da je ratni zločinac? Znate, znate al’ nećete da priznate – svakako nije bio Vučić već oni koji su vodili pregovore u Briselu protiv kojih je bio Oliver. Takođe se zna ko ga je izbavio iz zatvora. To što nije shvatio da na KiM nije vreme za demokratije i da svi Srbi trebamo u jednoj koloni da idemo ka konačnoj pobedi nad balističkim i NATO okupatoru.

  2. Apsolutno se slažem, niko nema prava da tu ženu napada, ona prosto mora da nastavi život, i brine o svom detetu… Isto tako, ni režim ne sme da manipuliše i ucenjuje tu nesrećnu ženu…

  3. Srbija se bori za moderno društvo??? Srbija koja je nema na otetu decu? Srbija koja fantomkama i molotovljevim koktelima uređuje odnose u društvu? Ubistvo Olivera Ivanovića nije samo porodična i lična tragedija, a gospođa Ivanović ima sva neprikosnovena prava da bira svoje puteve i okruženje nakon smrti svog muža.

    1. Dragi Dragane, meni se čini da ste baš lepo rekli. Lepo je i na osnovu smrti supruga (šta znači to suprug?) dobiti posao u nečem što se vlada zove (šta beše vlada?). Lepo je i tugovati kad ima razloga za to. Lepo je i veseliti se i bahatiti kad ima razloga. Kad bolje razmislim, sve je baš tako lepo i neprikosnoveno.

  4. Oni protiv kojih se borio i koji su nacrtali metu na Oliverovom celu su udomili udovicu. Da li je to njoj bilo lako da zaboravi? Proziva ljude koji protestvuju sto ga nisu branili kada je bio u zatvoru,a da li ga je tada branio Djuric,Stefanovic,Vucic? Zapusili su joj usta,tuzno.

  5. Lustracija i za „gospodju ministarku“( preletacicu ) Zoranu Mihajlovic, naravno uz predhodne istrage o njenom delovanju po pogubnost drzavne blagajne.

  6. Oliveru Ivanoviću je uskraćeno pravo na slobodu od strane Prištinskog režima, pravo na političko delovanje od Vučićevog režima, pravo na život od nn lica, i uskraćeno njegovoj porodici pravo na pravdu od strane i Prištinskog i Vučićevog režima i od onih nn lica. Mihajlović ovom izjavom krije sve one koji su Oliveru uskratili sva prava.

  7. Gospodja ministarka nije stala u odbranu Olivera Ivanovica kada je su ga rezimski mediji blatili i proglasavali srpskom izdajnikom, a kaobajagi brani gospodju Milenu Popovic (tako je oslovljava Oliverov brat), a uskoro cemo videti i zasto je brani. Za razliku od gospodje Popovic, tako nesto nije bilo u slucaju Ruzice Djindjic, udovice ubijenog Zorana Djindjica. O njoj se nikada nije pricalo nista, kao sto se vec prica o gospodji Popovic. Vreme svemu sudi, vreme ce pokazati sve.

  8. Svaki veliki bol ima svoje vreme trajanja i lične je prirode.Savko ko ima emocionalnu inteligenciju zna da posle odredjenog vremena , život ide dalje .Milena i Oliver su bili predivan par , a Milena mora ostati normalna za sina koga treba odgajiti .Ne daj Bože nijednoj ženi ovakav kraj braka . Sama žena na Balkanu je još uvek sama i nezaštićena od zluradosti . Sve najbolje gospodji Mileni od jedne bake -udovice .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.