Mijailović: Iz policije sklanjaju ljude koji govore istinu

Policijski sindikat Srbije koji je često kritikovao rukovodstvo MUP-a izgubio reprezentativnost

Ostavite komentar


  1. S obzirom da policiji vise ne veruju jer je zamisli cuda na strani naroda, formiraju batinasku komunalnu miliciju za otimacinu i zulum nad rajom.

  2. Svako ko nije u pravu moze da se ljuti,ali je sve uradjeno zakonski,moze Mijailovic da prica sta hoce i to je jedino sto mu je preostalo

    1. Nece ti ni sendvic ostati, botino.
      Svi ste na spiskovima za uplate.

    2. Pricaju lazi pa posle sami poveruju u laz. To sto policija ne zeli malverzacije, ne znaci da su ti lazovi u pravu.

      1. Ako ti sad znaš šta si rekao a sendvič izgleda pojeo na vreme nisi..

    3. Ne znam da li si pročitala šta si uopšte napisala?! Uzmi Zakon o Radu i vidi kako se utvrđuje reprezentativnost, pa onda napiši komentar da li je po zakonu.

    4. Svaki čovek koji pristane na ucenu nije vredan života i slobode koju živi. Sram te bilo. Takvi su ti i đedovi bili. Udvornicke uštve potkupljive.

  3. Ako sam dobro razumeo, u svim postupcima utvrđivanja reprezentativnosti sasvim je logično da se gleda broj legitimnih pristupnica, posto je teorijski moguće da se 5000 članova juče prijavilo te da nije racunovodstveno evidentirana ta cinjenica. Do sindikata je da pokaže broj pristupnica a da li je racunovodstveno to evidentirano sindikat uopste ne treba da se tiče jer to je stvar administracije a ne sindikalne reprezentativnosti. Evo ja radim u Mup-u i nedavno sam se pridružio sindikatu pa sam se pitao zbog čega mi se jos ne obustavlja od plate na ime članarine. Sada vidim da je odgovor vrlo jasan. Neko zlonamerno ne radi ono što je zakonom predviđeno. Vrlo je opasno sto vlada Srbije 11 000 nas zaposlenih u policiji stavlja u podređeno stanje u pogledu sindikalnog organizovanja. No ako je narodu potrebna policija gde fotografije za nepravilno parkiranje mogu da prave komšije ili neko ko nas mrzi a da posle te takve fotografije bez datuma i vremena fotografisanja, ni digitalnog žiga policije, neki novopostavljeni nacelnici, sa cudnim skolama koji su bezali kada je trebalo ici na Kosovo, pa su mnogi nepodobni dobijali otkaze, e da kada takvi politicki namesnici nacelnici daju saobracajcima da pisu prekrsajne prijave i prekrsajni sud to prihvati i odere nas kaznom., narod ce tek videti ko ga štiti i od koga treba da bezi i da se čuva. Kada MUP, sa osvetnickim sistematizacijama i ovakvim ispitivanjem reprezentativnosti, postane instrument protivpravne osvete prema nepodobnim zaposlenima i gradjanima-narodu, to vodi u katastrofalnom pravcu bezzakonja na svim nivoima i samoj kriminalizaciji ministarstva unutrasnjih poslova. Ovo podseca na vreme nacista u drugom svetskim ratu. Jevreji su pokusavali da dokazu da su ispravni i lojalni građani Nemačke ali nisu shvatili da sta god oni radili ili govorili neće uticati na naciste da sprovedu predvideni plan svirepog istrebljenja citavog naroda. Srbija je postala totalitarna država gde oni na vlasti pokazuju svu svoju bahatost i bezobzirnost i sposobnost da se svirepo svete onima koji ne žele da odu iz države, da budu bezumna jeftina radna snaga u drzavi prodatoj, bivsim okuoatorima, nemcima, hrvatima i italijanima, a ne žele ni da podrze etiketiranje ogromnig dela naroda kao „drzavnih neprijatelja“. Nacisti, logori, tortura i eliminacije neka ostanu u proslosti jer ne znam kome odgovsra građanski rat koji se preko medija otvoreno nagovešta kroz „Pera je neprijatelj drzave“ jer postuje ustav i zakone drzave Srbije pa govori da je protiv „razgranicenja sa albancima“, „inostranih investicija“, zaduzivanja radi izgradnje puteva i ostale infrastrukture ili zakonitog utvrdivanja reprezentativnosti. Molim vas prestanite da delite i svadjate zaposlene pa i narod jer dobro biti neće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.