Miketić (Zajedno): Moratorijum na svu megalomansku gradnju do usvajanja novog GUP-a

Ostavite komentar


  1. Bojim se da je ovo samo predizborna retorika a da opozicija traži vlast upravo zbog beogradskih kvadrata.Tu su najače pare.
    Ako znamo da kod nas samo funkcioniše kvadrat ekonomija(za drugo smo nesposobni i netalentovani, a more nemamo) onda je sve jasno.

  2. Gradnja svugde gde su legalni cisti papiri. Kakav crni moratorijum na gradnju . Ne treba podilaziti onima koji su tu u tom bloku parkirali s oja vozila, pa im sada smetnja gradnja legalne zgrade .

  3. Ma kakav moratorijum!? ZABRANA naseljavanja 2/3 Srba u Bgd!!! Istrage, hapšenja, robija i ODUZIMANJE imovine od investitora- razbojnika!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.