Milan Ćulibrk pozvao novinare na solidarnost

Ostavite komentar


  1. od tih što idu na konferencije novinara ima 3-4 ostalo su sve kuriri koji rade za 30-40k i ne smeju da pisnu a kamoli da podrže kolegu koji postavlja pitanja koja se diktatoru ne sviđaju.

  2. kako su sa prosečne zarade iz 2008.godine od 450 evra uspeli da toliko dobro poprave situaciju u državi da je sada prosečna zarada viša celih deset evra, a pri tom za zaradu iz 2008.godine mogli smo neuporedivo veći broj artikala da iznesemo iz maloprodajnih objekata nego što to danas možemo?

    1. to bi im bio zicer. onda bi pričali o tome da su žuti oborili prosečnu platu sa 450 na 350 evra za vreme tadićev vlasti i kako su oni heroji što su nas vratili na prosek iz 2008.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.