Milan Đokić imenovan za predsednika Privremenog organa opštine Knjaževac 1FOTO: Wikipedia

Opština Knjaževac, odlukom Vlade Srbije, dobila je Privremeni organ, a na njegovom čelu je imenovan dosadašnji predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić krajem prošle godine podneo je ostavku, dok je Vlada Srbije raspustila Skupštinu opštine Knjaževac i obrazovala privremeni organ.

Privremeni organ u Knjaževcu vodiće Milan Đokić, koji je na čelu ove opštine već deset godina. Pored njega za članove Privremenog organa, Vlada Srbije imenovala je Branislava Josifovića, Marka Stojanovića, Darka Živkovića i Zoranu Živanović.

Krajem godine, gostujući na „ZA media“ portalu, Đokić je kazao da su za 3. april zakazani vanredni lokalni izbori u Knjaževcu. On je tada istakao da će podneti ostavku, a razlog za to su planovi za koje on traži podršku građana Knjaževca.

„Knjaževac je pre nekoliko dana usvojio budžet. Taj budžet je deo strateškog plana razvoja Knjaževca, nešto što suštinski i zauvek Knjaževac pozicionira među vodeće opštine u Srbiji, u mnogim sverama života, i mi za sve te ambiciozne planove tražimo i očekujemo podršku građana. Bilo bi neozbiljno praviti takve planove, ulagati sredstva, a ne pitati svoje sugrađane da li su oni za to ili nisu“– kazao je Đokić za „ZA media“ portal.

Podsećamo da su lokalni izbori u Knjaževcu održani u junu 2020. godine.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari