Milivojević: Najava vanrednih izbora je vest koja se plasira sa drugim ciljem

Ostavite komentar

    1. Jesi li ti procitao nekad neki normalan tekst ili si se obrazovao na tabloidima?

  1. Bravo ,za svaku napisanu smislenu i istinitu rec.Cenim vaza zapazanja ali zalim sto vas nema u jos nekim novinama da moze narod da cita.Korisno je i razumljivo za svakoga bi bilo od koristi.Bilo bi nam svima lakse da cujemo ovo.Veliki pozdrav i objavite istrazivanje.

  2. Koja opozicija?Pa nju nece ni nezadovoljni gradjani.Jedni zadovoljni OVIM
    medijima,drugi ONIM,kakvi izborni uslovi-po cijoj volji i zelji.Samo da ne bude kradje,a tu su kontrolori-clanovi stranaka,novinari,razni posmatraci…Pa SNS je pobedio pod uslovima,izbora,koji su bili u vreme tadasnje vlasti i ???Budite bar malo objektivni.Ja ne branim AV,niti mi to pada napamet,ali…

  3. Nema potrebe za vanrednim izborima, opozicija gleda licne interese a ne interese Kosova njihova politika nas je unazadila.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.