Milojičić uputio otvoreno pismo Mitroviću

Ostavite komentar


  1. "Ptice na grani znaju da sam morao prodati dobar deo". Čekaj, koje imovine (kako ste je zaradili)?
    Bio komunizam svi smo bili siromašni….
    Jedan od razloga zašto 2000. nije posle 5 oktobra bio 6 oktobar je i taj da bi vi nastavili da masno lažete ovaj nesrećni narod….
    Znači, da zaključimo Mitroviću, to su priče ne za malu decu, nego za decu u jaslicama. "Nisam dobio ni dinar"…a bavio se medijima u orvelovskoj državi. Pa bez dozvole "službe" nije moguće voditi ni seoski radio (slušanost 100 ljudi)….znači obogatili ste se zato što su službe tako htele. Stvorili su medisku imperiju i sad se preko nje i dalje bave ideološkim zaglupljivanjem naroda. uz kazačok…

  2. Tužno je kada "palanački apartčik" dobije priliku da često i suvišno predstavlja građansku i intelektualnu elitu, kakva je nekad bila DS. Sa druge strane, tragično je kada "mesija" kiča, nekulture i površnosti poziva na pismenost. O Mitrovićevoj imovini, plaćanju poreza i doprinosa je izlišno govoriti.

  3. Sta tl bi? Braca se malo posvadjala? Jeste proslo skoro 17 godina, ali se secam da posle onog mraka na kanalu omiljene TV Pink, za svo vreme postojanja ove TV, koji je predstavljao ujedno i najbolji ikada program ove kuce, ubrzo su se pocele pojavljivati fizionomije DS, bez ustrucavanja. A tek nezaboravni muzicki spektakl drugova Mitrovica i Canka. Da se ne prisecam dalje…

  4. Nemamo mi kratku pamet…znamo da je julovac upropastio sve sto je sveto i moralno zato sto gkeda samo svoj licni interes i zadovoljstvo. On nikada nije brinuo ni za drzavu ni njene gradjane a o pismenosti da i ne govorimo …vidimo pismenost na ruzicastoj televiziji ha ha ha…cast izuzecima Srdjanu Tanji Natasi i Jovani ovi ostali zaljubljeni u sebe pa ni da procitaju tekst nemaju pojma. Sto se ovaj julovac uopste javlja da polemise drustvene prilike kad nije politicar…zna Vucic da broji dane "nevidjenog"prituska i bez ruzicastog Mapetovca …

  5. Opoziciji je posao da uvek ponistava, vladajucu vecinu i tu nema nista novo, ali Tadic kad je bio presednik on nije ni imao zvanice, samo ponekog ambasadora i poneko iz njegove stranke i to je to.

  6. Kada je objekat RT Pinka-SPS-JUL televizije trebao da bude srušen kao ne legalni objekat, 2000.godine Mitrović je prodao sve ljude DS kao pokriće, Đilasa je prodao SNS takođe kada je za to došlo vreme,znači nema ne izvesnosti,Mitrović će prodati i SNS samo kada za to dođe vreme i vetrovi se promene,zato gledajte PINK jer nema ne izvesnosti,samo budite strpljivi,sa tim čovekom nema šale,vrhunski veš eskort momak.

  7. SAMO JAKO Keno ! Angažuj advokate i piši tužbu za uvredu i narušavanje ugleda i nematerijalne štete !! Mnogo se osilio bivši julovac Željkić Mitrović , zato ga treba spustiti na zemlju, a najviše ga bole novci koje mora da plati po tužbama !

  8. Pink ti se obogatio na srpskom prostakluku,koji neprekidno forsiraš!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.