Miloš Teodosić: Magija na udaru

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Два пута сам прочитао овај надахнути есеј и нисам схватио суштину. Можда ме ударило сунце…

  2. Daj Boze da se sto pre oporavi od povrede.
    Zivim u Americi i imam prliku da gledam dosta NBA utakmica.Teodosic se nije nista pokazao,veoma ..Pje spor,sporo se vraca u odbranu,boji se da otme loptu protivnickom igracu , u odbrani skroz ne efikasan.Po meni on nije velika stvar ako ne igra. Jokic ,Bodanovic i Bjelica trebaju da bude nase omege u timu!

  3. Da, nesportski živi (npr. poznato je da puši). I da, zato se povređuje. I da, potpuno je nespreman. I da, prespor je u odbrani (npr. Kris Pol ga je prodriblao kroz noge, snimak dostupan na Internetu). Kao ličnost prepotentan. Inače izuzetno kreativan i lucidan asistent i odličan šuter. Ponekad podseća na Pistol Pita. Bez njega u dobroj formi su nam šanse za uspeh na SP manje za 50%.

  4. ‘…da u njegovoj izvedbi..’
    ‘Сачувај Боже и саклони!!!!!!!! ‘

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.