Ministar odbrane u Nišu uručio vojnim licima ključeve 33 stana 1Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Nebojša Stefanović u Nišu je uručio pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane ključeve 33 stana i devet ugovora o zakupu stana na neodređeno vreme.

„Potpuno sam svestan koliko je teško biti vojnik, koliko je teško nositi uniformu i drago mi je da se danas ove 33 porodice useljavaju u svoje domove i da su ovih devet ljudi potpisom ugovora počeli sa otkupom stanova i uskoro će postati njihovi vlasnici“, rekao je ministar u Domu vojske u Nišu.

On je dodao da mu je drago što vidi da je gotovo polovina penzionera dobila ključeve od stana.

„Drago mi je zato što ova država pokazuje zahvalnost ljudima koji su godinama gradili sistem odbrane, koji su činili našu vojsku i nije ih zaboravila u trenutku odlaska u penziju“, rekao je Stefanović.

On se zahvalio  i svim aktivnim vojnim licima na svemu što rade za našu zemlju.

„Sve ovo je bio i program i plan predsednika Vučića (Aleksandar predsednik Srbije prim. aut.)  kada smo počinjali program stanogradnje za pripadnike sistema bezbednosti. Sve ovo što radimo da nabavimo novu opremu i tehniku, da povećamo plate i penzije, daje rezultate i pokazuje da hoćemo da se zahvalimo našim vojnicima“, kazao je ministar odbrane.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari