Ministarka zdravlja o lažnoj zubarki: Lekari ne popravljaju zube, zašto bi zubari radili bilo šta na licu

Ostavite komentar


  1. Draga ministarko, zar niko, baš, baš niko iz oblasti zdravstva nije zadužen da izda bilo kakav dokument potreban za otvaranje i rad lekarske ordinacije bilo kog smera? Ako nije, problem je, ako jeste a ne radi svoj posao, onda imamo ovakve situacije da osoba sa falsifikovanom diplomom, nestručna, radi! Vidite li u tome problem?

  2. Na licu mogu, u okviru svoje struke, da rade dermatolozi, plasticni i maksilofacijalni hirurzi a ne bilo koji drugi lekari i narocito stomatolozi. Ustrojiti to vec jedanput!

  3. Svašta,ministarka objašnjava šta koji lekar treba da radi i da gradjani ne nasedaju na reklamu i usluge koje se nude,a ne govori da uhapšena nema diplomu stomatologa , a da je na svoje ime otvorila ordinaciju ,a da joj niko od državnih organa nije bio u kontroli ,niti proveravao stručnost.U tu orginaciju dolazila su i deca ,ko je njima vadio i popravljao zube,uzimao otiske za proteze i korekcije,?Hvala onim ljudima koji su otkrili prevaranta,a danas ih ima na hiljade sa kupljenim diplomama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.