Ministarstvo kulture čestitalo Svetski dan slobode medija

Ostavite komentar


  1. Ahahahaha, kakav dobar vic. Nisam se smejao ovako još od vremena kompletnih idiota za vreme Zlatnog doba.

  2. Vrhunac licemerja u zemlji gde novinare zatvaraju zbog istine, gde im policija pali kuċu i puca na nju, gde im crtaju mete na leđima nazivajuċi ih izdajnicima koji žele zlo srpskom narodu. Bolesno, dakle u sns stilu.

  3. Sloboda medija?
    Ne zasmejavate me!
    EPP program!
    Novinara nema vec decenijama!
    Gde je Brankica Stankovic? Gde je istrazivacko novinarstvo?

    1. Naravno, njihovi mediji koje financiraju našim novcem putem nazovi otvorenih i transparentnih konkursa su slobodni da pišu i govore šta im se prohte i da lažu „za medalju“.. Šta očekivati drugo od partokratske bande.

    2. Ima, ima novinara! Na kanalu kablovske TV N1 i Nova S kao i u listu Danas, nedeljnicima Vreme, Nedeljnik i NIN i portalima BIRN i dr. I Brankica je tamo! Ipak nisu svi poltroni i prodane duše.

  4. Koje je ovo licemerje!? U zemlji gde je informisanja svedeno na par kablovskih televizija i nekoliko štampanih glasila, tamo neko Ministarstvo kulture i informisanja čestita srpskim novinarima Dan slobode medija. Bolje bi bilo da digne svoj glas i uputi kritike na sasvim drugu stranu jer im je ministarstvo totalno poniženo, samo da napomenem rebalans budžeta i 0 RSD za kulturu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.