Ministarstvo odbrane: Bezrazložni i zlonamerni stavovi Vojnog sindikata Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovo samo kod nas ima,da se pogrdi sindikat koji reaguje za zastitu radnika koji im je pravni garant protiv torture. Banalizacija sindikata od strane drzave jeste cuvanje partijskih partnera,fotelje i licnih interesa

  2. Другови и другарице генерали хоћете рећи да није истина…

  3. Kad je u vojsci izvršena depolitizacija neko je progurao formiranje sindikata u vojsci koji nije ništa drugo nego opozicija sistemu komandovanja.

  4. „izmena Pravilnika o platama predstavlja realizaciju najavljenog povećanja plate pripadnicima specijalnih jedinica“
    Ovim ćete oterati još trećinu sadašnjih oficira i vojnika.

  5. A sta se desi a sa „specijalcima“ i svim ostalim kojima su povećane plate ako ne zadovolje godišnje fizičke provere? Da li im se plata umanjuje za 6% i ostaju u jedinici ili postoji opcija da zbog toga budu premešteni u neku drugu jedinicu van 72.specbr, 63.padbr, „Kobri“ i jedinica VP?

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.