Ministarstvo prosvete: Fakultetske diplome stečene u Srbiji validne, mediji šire neistine

Ostavite komentar


  1. Kako loseg ministra prosvete imamo, to je sramno! I plus je bahat! Sram vas bilo ministre, pa svi mi znamo bar deset ljudi koji su imali prosek ocena u Osnovnoj skoli 2.5 a sad imaju tzv. FAKULTETSKE DIPLOME! SMUCILI STE NAM SE I PONIZILI SVE NAS KOJI SMO ZAVRSILI DRZAVNE FAKULTETE!

    1. Kad je tako sve sto Ministarstvo kaze, evo ja kao jedan od mnogobrojnih roditelja koji su ostali bez posla zatvaranjem i privatizacijom firmi, a njihova deca studenti bez finansijske podrske,apelujem na Ministra i njegovu humanost i molim da oprosti studentima po „starom“programu ispit ili dva koliko im je ostalo do diplome redovnog,drzavnog fakulteta. Ta deca su dobra,vredna,marljiva. Da nisu,ne bi dosli gotovo do pred diplomu. Ali,zivot ih je poslao na gradjevine da mesaju malter,na kruzere da ribaju wcee iza belosvetskih putnika, u Ameriku da taksiraju ili danonocno voze kamione. Da nisu takvi, zavrsili bi ocas posla neki mega,mini, maxi ili sl.fakultet u necijoj kancelariji. Ministre, razmislite o tome. Vratite nam decu kuci. Verujte mi, nisu srecni, a tako malo im pomoci treba. Vraticete mladost u ovu zemlju. Vraticete vredne i pametne ljude. Jer da nisu takvi, ne bi otisli van zemlje i mnogi bi bili srecni da mogu da se vrate. Mnogi su u teskoj depresiji jer su godinama vredno ucili a sad od mesanja maltera nemaju vremena ni da se naspavaju a kamoli da uce i da daju poslednji ispit. A tu su mozda i deca, neke druge obaveze i ogromno nezadovoljstvo.

  2. Da li su validne diplome iz Sava Centra i drugih firmi koje nikad nisu bile akreditovane za bilo kakvo obrazovanje? Neki od tih sa diplomom iz Sava Centra su daleko dogurali, postali su doktori nauka, ministri unutrašnjih poslova i uspešni porodični trgovci oružjem na štetu Krušika i budžeta R. Srbije. Bojkot!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.