Ministarstvo prosvete: Politiku upisa neće vodti nekolicina nastavnika

Protestovali zaposleni i učenici Prve beogradske gimnazije

Ostavite komentar


  1. Baš bi bilo interesantno da se država objasni odakle taj podatak o 15000 nedostajućih stručnjaka IT. Da li iz pasulja ili karata? To je potpuno paušalno odvaljen broj koji nema veze sa realnošću, motivisan pritiskom par IT firmi koje žele da hiperprodukcije kadrova snize njihove plate… U Evropi od 400 miliona ljudi je procena da nedostaje oko 400 hiljada IT stručnjaka pri čemu procentualno najviše u Nemačkoj, Britaniji i Francuskoj, a u Srbiji od 6 miliona nedostaje 15000!?!? Majmun je ušao u tenak!

    1. Taj podatak o 15000 nedostajućih IT stručnjaka je prva ispalila sadašnja premijerka u vreme dok je još bila ministarka, više se i ne sećam čega.

  2. Prvo da objasnite ko je iz ministarstva dao da se uradi ovakva tabla! Bruka i sramota za nas narod i zemlju. Stidite se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.