Miša Vacić: Mladi desničar Vučićeve Srbije

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Sve se u životu plaća, tako će i za ovo Vučićevo vreme doći naplata, na koji način ćemo ovo platiti ne znam sigurno, ali najverovatnije ekonomski.
    Teško ekonomsko stanje predstavljati kao zlatno doba, isisavati kapital iz javnih preduzeća i pustiti zamlate da se iživljavaju nad poštenim svetom, ne donosi dobro nikome.

  2. Da je rođen par decenija ranije, lik bi bio karijerni član SK mesne zajednice Grocka.
    Ne potcenjujući komuniste, niti prigradske opštine, duh vremena bi, čvrsto verujem, birao upravo ovakve, mleo ih, potom odbacio.

  3. Sad ću ja malo ogovarati, pošto govore ljudi bliski kanc za KiM da je feminizirani Đurić svojevremeno zaposlio kao savetnika svog dečka! Da se razumemo administratore nemam ništa protiv furundžija samo javno obelodanjujem komentatorluku svoje saznanje u pogledu ove persone.

    1. Tako i izgleda. Lazni desnicar. Da je pravi desnicar borio bi se protiv Vucica, za radikalne promene. To desnicari zapravo rade. Za zastitu nacionalnih interesa, sprecavanje prodaja vodnih i drugih rudnih bogatstava i za njihovo vracanje narodu. Desnica je zapravo uvek bila podredjena narodnoj volji a kod nas se poslednjih decenija pogresno povezuje sa ljudima i strankama koje nisu narodne. Mediji imaju veliku ulogu u tome, kao i Danas ovim tekstom kojim ovom rezimskom coveku dize cenu. Ne sme se zabiraviti da je Nikola Pasic bio desnica a gde he ovaj ili Seselj od Nikole Pasica, pravog desnicara i radikala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.