Mitrović Sorošu: Ponižavajuće napojnice

Ostavite komentar


  1. Ma ko je taj Mitrović koji sebe smatra toliko bitnim da piše razna otvorena pisma… Pa zbog takvih kao što je on i jesmo u ovakvoj situaciji, zatrovao je elektronske medije svojom ispraznom televizijom

  2. Iako je od tebe, mnogo je! Prevršio si sve mere i granice! Izgleda da ti opet preti naplata zaostalog poreza sa kamatama, pa pokušavaš da budeš veći Vučić od Vučića. Bliži ti se kraj. Svi dobo već znaju ko će preuzeti tvoju " tv imperiju". A i zatvor je na vidiku!

  3. Pre nekoliko godina smo po novinama cirali da Zeljka Mitrovica truje blizak clan porodice, pa u detalje tok lecenja u Nemackoj. Onda su novine do detalja opisivale smrt u hotelskoj sobi Zeljkove bliske prijateljica a potom tragediju kad je Zeljkov sin pregazio devojku a razlog zasto se nije zaustavio bio je "devojka je vec bila mrtva".Kako je on to mogao da zna ako se nije zaustavio? Kako bi narod rekao: Umesto da se "zabavi" svojim jadom, Zeljko Mitrovic se bavi Sorosem i Sorosevim donacijama koje su inace javne i dobijene na osnovu projekata. Nesrecna Srbija.

  4. Što autora što papira. Ovaj toaletoidni uradak Pinkformera će stići do Soroša malo sutra. Tja, ionako je namenjen za unutrašnju upotrebu, tj. građanima malo ““usporenijeg misaonog toka““ ,tj. gledaocima Pinkovizije.

  5. Ovaj Mitrovic je predstavnik 90 postotnog Srbistana. 90% je mutna voda gde on lovi svoje zabe!

  6. Mozda bi trebalo da da onoliko koliko si ti dao da bi sina oslobodio za ubistvo? Obogatio si se u nevreme kad je plata bila 3 marke i delis lekcije. Koje vreme je doslo.

  7. Жекс светска фаца и његови војници Меркелуша, Путин&Бајден се не шале 🙂

  8. ovaj pinkiovac će morati jednom da objasni građanima srbije , kako je sa njihovim parama postao milijarder i da li zna šta je to porez.

  9. Željko Mitrović je rukovalac mašine u preduzeću za održavanje septičkih jama u Srbiji i regionu. On ima neposredni zadatak da te jame održava uvek punim.

  10. Mitrović je od 9,5 miliona evra, koliko je dobio da lepo peva o Njemu i Njima, mogao da nahrani na desetine hiljada sirotinje u Srbiji koji su ostali bez dela penzije i dela plate.

  11. Znamo ko je Soroš.Znamo ko je i Mitrović.Mrtva trka izmedju njih dvojica.Samo što je jedan naš na zalost.

  12. Mitroviću odbijaš strane "investitore", neka on samo nastavi da šalje pare, koliko-toliko na kraju vajdica za budžet, jedina opasnost za društvo je što su ovi njegovi uspeli ljudima da ogade svaku pomisao na opoziciju, nevladin sektor, čak i opravdane proteste, a to nije dobro za demokratiju generalno.

  13. Eeeee moj Mitroviću imaš ti sreće što to tvoje otvoreno pismo taj Soroš ne da neće pročitati, nego neće čak ni čuti za njega. Inače kada bi Soroš imao vremena da se bavi takvim sitnim poguznim muvama, ne znam gde bi ti bio kraj.

  14. Ko god i sta god bio Mitrovic – napisao je sustinu. Do duse "pogubljene duše" se osetiše pogođene a upravo te duše su se i uplašile za zdravlje vremešnog im sponzora. Zanimljivo da i ovde u komentarima ima soroševaca. Nude se ljudi, nude…pomislili valjda da će ih Soroš primetiti pa im udeliti koju crkavicu za sledeći godišnji odmor. Srbi petokolonaši su uvek bili najjeftinija srpska roba.

  15. Mitrović "moralna gromada", kome su četiri miliona evra za jutarnju kafu. A šta može da se kupi neplaćenim porezom? Da imamo državu, odavno bi on ostao bez nacionalne frekvencije.

  16. Prvo plati porez, uljudi se, vaspitavaj svoje dete kako treba i skini se sa grbače

  17. Koliko dece treba tvoj sin da zgazi i ti predoziras da bi Srbija postala normalna drzava?

  18. Pretpostavljam da ovaj nije dobio nista od Sorosa,posto u njegovim fondovima postoje kakvi-takvi kriterijumi.Zahvaljujuci Sorosu a ne parama Srbije danas imamo mlade naucnike i strucnjake koje Srbija nije pomagala nego im nudila da ratuju u korist ovakvih kakav je Mitrovic i njegovi mentori.Ni Mitrovic a ni oni koji su mu omogucili da rasiri svoj vasar neukusa i tastine nemaju ni morala ni elementarnu kulturu,cime su se preporucili za najvisa,bogato placena mesta u nomenklaturi.
    Pitanje:koliko je vlast Srbije obecala ovom nesrecniku iz nasih dzepova za ovaj ogromni a za sve sramni napad verbalne dijareje.

  19. To ko je Mitrović i kako je stekao sve što ima..i jeste razlog što atakuje na svaki stav i mišljenje (na svakog čoveka) koji propagiraju drugačije – sistem koji bi onemogućio pojavu i razvoj svih ““Mitrovića““!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.