Mladi iz dijaspore da se uključe u političke procese u Srbiji

Naši ljudi u svetu: Strahinja Matejić, politikolog

Ostavite komentar


  1. Prvo organizovati proteste ispred parlamenta nemacke. Francuske. V. Britanija. Sad. Da bi se skrenula patnja da u srbiji nema demokratije.

    1. Hahahha, ma da li ste vi normalni s ovakvim komentarima… stvara se vucic kontra ludilo..

  2. Nama takvi ne trebaju.isuvise je verovatno posten I pametan.Nama trebaju poslusni I da ne misle svojom glavom.

  3. „….studije na akademski prestižnomGrinel koledžu u Saveznoj državi Ajovi u, ….., gradiću od desetak hiljada stanovnika, mahom okrenutih poljoprivredi i stočarstvu…“
    Prestiznom?! Pa to sto je naveo je sve u rangu prestiznog Megatrenda. A sta je „naucio“ vidi se po tome sto skoro pa poziva potencijalne poslodavce da apliciraju njemu da ih on udostoji paznje.

    1. Браво, зарадио си сендвич за данас. ‘Вако да ти каже Чика Сале, дај ми једног из те селендре у Америци уместо 100 мегатрендоваца и биће нам милион посто боље. Ајова, али и Мериленд су појам политичке и људске културе за Србију са преко 40% функционално неписмених од којих су неки на челу локалних управа. И они имају своје проблеме и задрт свет, али млади људи су махом много образованији од наше ријалити раје. Толико.

      1. A sto se vi poloticari lepo poubijate medju sobom i pustite nase narode da zive u miru i slozi . Niste nam potrebni ...k kaže:

        Ni u ludilu se ne vracamo … Nama je ovde super a vama u Srbiji zelimo sve najbolje !

  4. Nakon Ane Brnabic,sam podozriv prema nasima,skolovanim u tudjini…! A onda se setim i kratotrajnog ministra Krstica…Drzavni aparat je prezasicen skolovanim ljudima a bez radnog iskustva…!! Nego,njih da propita Ministar Stefanovic Nebojsa,i utvrdi validnost diploma uz pomoc agencije Tanjug…

    1. ostalo je u srbiji dovoljno obrazovanih, ali nemo dovoljno postenih na funkcijama

  5. Završio gimnaziju političke nauke nemački studirao sve po principu „uči sine da nemaoraš da radiš“. Šta je nejogva struka i kakvu on konkretnu korist može da donese a već imamo stotine hiljada takvih koji su „završili gimnaziju“ da nembi mroali da rade. Ume li on kapoa, ore, seje, radi kao bilo kakav kvalifikovani radnik u proizvodnji. Srbija je psoala zemlja omatorelih „uči sine da neradiš“ i „zaposlenih učio sam da ne radim“. Može li neko da zamisli „šta radi“ 912 hilaja „zaposlenih“ u decembru 2018 po izveštaju PIO u Beogradu. Osim što mlate praznu slamu i stvaraju „obrazovane“ „koji uče da ne rade“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.