Mladić pretučen na Tašmajdanu pušten iz pritvora

Ostavite komentar


  1. Da li je realno da je taj decko bio i u pritvoru??????? Oni nisu policija, vec zivotinje! Cast izuzetcima. Kakve su mu povrede, sto se tice posledica, zasto to ne objavite? Jadno dete.

  2. Pzi vrh zlikovastva : Prebili ga i umesto u bolnicu odveli ga u pritvor ! ovo je vuciceva prokleta avlija !

    1. Prebili ga, ostavili ga nepomicnog na ulici, zivotinje kako su nailazile tako nepomicnog i prebijenog nastavili da ga biju, onda sledece zivotinje ga odnele kao pseto na trotoar da sebi prociste put, a nakon toga ga odveli u pritvor. Nadam se da ce ih karma stici bar.

    2. Strašno, trebala mu je medicinska pomoć a oni ga odveli u zatvor. Užas.

  3. @kurcubic
    nije to prokleta avlija avav već naša . setite ste šta smo radili tokom 90-tih i nakon toga i sve će vam biti jasno. sada su ostali samo unutrašnji neprijatelji pa država mora da pokaže svoju snagu nad njima. spoljni faktori su sada vrlo jaki i rizičnu da srbija prema njima preduzima bilo kakve policijske ili ne daj bože vojne mere.

    1. Gde nije bio za bolnicu. Na snimku koji je nastao pre snimka kad ga zivotinje nepomicnog udaraju ima snimak kada su ga sutirali niz ulicu i udarali pendrecima, uspeo da ustane, hteo da pobegne, ali onda ga u sekundi kako je ustao dva ili tri huligana sa znackama udarala pendrecima istovremeno, tada je pao nepomican i tek nakon toga krece onaj snimak koji je obisao drustvene mreze. Ja ne mogu da zamislim sta mu je sa rebrima. Jadno dete. Zbog ovog deteta bih svako vece gutala suzavac dokle god sve zivotinje koje su u ovome ucestvovale ne budu odgovarale.

    2. Po kicmi istovremeno pendrecima, kad je pokusao da ustane.

  4. Uuuuuaaaa panduri, sram vas bilo, ili ste jako uplašeni ili nemate dobru obuku kada tučete koga ne treba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.