Mladić: Radio sam čestito i zakonito, optužnica je pala u vodu

Ostavite komentar


  1. General Ratko Mladic ce ziveti dok zivi Republika Srpska i svi Srbi ma gde bili.

    1. Ne mogu da verujem da su ovi danasovci objavili vas komentar. To je po njihovim grazdansko-beogradzanskim uvrzenim baseronjskim nazovi misljenjima primitivan i prosrpski nacionalisticki stav……..

      1. Da,u Danasu ima pravih patriotskih Srba koje niko ne moze da ucenjuje kao ove hipokrite u rezimskim novinama.Koji objavljuju samo ekstremno levicarske komentare.Objavljuju i moje no ako im dirnem u “druga“ Tita,tavarisa Kima,Don -Mila….i slicne.Onda nece da objave moj komentar vise dana.Ne zanima ih srpstvo niti Srbija samo komunisticke zastarele ideje.Tako drze svoje citalace u Pasaluku na vodu….pozdrav.

    2. Svako pametan bi nastojao da ovaj „nepravosnazni zlocinac“ sto pre padne u zaborav i da se ne dovodi ni u kakvu vezu sa stvaranjem Republike Srpske.

  2. U buducnosti Srba ,pamtice se general Mladic ,kao sto se pamti car Lazar. Pa nece se valjda pamtiti nistavila kao Vucic i Djilas !

    1. Ko o cemu sendvicari o Djilasu? Sto ste se navrzli na coveka? Sto je pobedio Bozanstvo na izborima za gradonaclenika 3 puta? To Vas boli? Pa vidite da Vese Bozanstvo nije dobrodoslo na Novom Beogradu gde ga znaju. Cak i danas niko nece da glasa za njega, pa bobedjuje njegov pion Sapic. Dok je stanovao, ni jedan racun nije platio, zaboravili ste za to? Ja nisam!

  3. Postoji snimak koji je vise puta prikazan na americkoj TV, na kome ovaj R.M.kod bombardovanja Sarajeva da bombarduje deo grada gde ima manje Srba.On glumi postenog oficira mada svi znaju da je ratni zlocinac

  4. Sjajan covjek. Velika ljidina. Naredio i organizovao henocid nad 7.000 ljudi samo u Srebrenici. A kako bjese ono u Sarajevi:“Tuci Pofalice tu ima malo srpskog zivlja“! Tako nesto moze da izjavi cisti ubica i sovinista sa dna kace.

  5. Majke “Srebrenice“ vise slave zlocinca Nasera Orica nego sto oplakuju svoju decu?!Zar mi nemamo prava da slavimo svog oslobodioca cele Bih-ne.Aliji je kasnije u Dejtonu poklonjeno 26 %slobodne teritorije da napravi svoju drzavicu.To je poklon od Amerikanaca jer je ponistio Kutiljerov plan i nastavio ratovanje.Citajte,ucestvovao sa njima u zlocinu protiv mira.Majke svih zlocina.To sto su amerikanci napravili spot sa manipulacijom neke Mladiceve izjave je u svrsi velicanja njegovog “zlocina“ pred NATO-sudom.Cinjenica je da je u Sarajevu umoreno-organizovano 10 hiljada Srba.Oni nemaju gene i genetiku jer nisu bili clanovi Islamske Drzave-NATO saveznika…..!Pozdrav svim ljudima dobre volje i postovaocima istine.Istina je lekovita….!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.