Mnogi đaci u Srbiji biće uskraćeni za ekskurzije ove godine: Cene paprene, a u jednom gradu traže i 35.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Osma beogradska gimnazija III godina – 33.300.00 (4 dana, 3 noćenja Trebinje i Banja Luka). Sve regularno – samo jedna ponuda koja je i izabrana. Lopovluk u skladu sa zakonom o javnim nabavkama.

  2. Toliko traze i za decu u vrticu.Neka sami uzivaju u tim hotelima,a mi cemo cekati ive daveze da nam podignu plate.

  3. Obraćam se redakciji lista Danas, zbog čega ne objavite da je Sokobanja najposećenija po broju noćenja u prvih devet meseci za 2022. godinu. To su zvanični podaci Republičkog zavoda za statistiku.

  4. Kad vec zelite clanak o poskupljenjima exkurzija trebalo je da istrazite kolike su dnevnice profesorima i nastavnicima po detetu po danu kao i koliko de u cenu exkurzije ugradjuje za skolu i direktora pa ce onda clanak biti relevantan – sve ovo vam pricam iz licnog iskustva kao vlasnika agencije (veci prihod imaju oni nego agencija i prevoznik )

  5. Ponuda za decu od 1.-4.razreda Tara 40.000. Jednodnevni izlet 7000!
    Što se tiče dnevnice učiteljima, velika je odgovornost na njima i to mi je ok, ali ove cene su sramotne!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.