Moleban umesto dočeka Srpske nove godine

Ostavite komentar


  1. Hoće li više biti kraj ovom ludilu sa Spc i CG. Čoveče, ovo je sve nevažno u odnosu na stanje u ovoj jadnoj državi gde se ljudi svakodnevno ubijaju zbog bednog života. Vešaju se, skaču sa zgrada, sami sebe kolju na ulici …

    1. Gospodine, to je Vama mozda nevažno, ali njima, očigledno, nije. Njima he mnogo vaznija njihova imovina i na Kosovu i u CG nego nemastina i beda u Srbiji. Na kraju krajeva, pogledajte odakle je većina popova koji sluze u Srbiji, i videćete da je to za njih samo posao, kao i svaki drugi, u susednoj drzavi. Za platu će da govore da smo svi mi njihovo stado i slično, ali u stvari su oni samo najobičniji gastarbajteri, sa dobrom platom, privilegijama, i bez obaveze plaćanja poreza.

      1. Pa što im tvoj Đukanović ne uvede poreze nego im otima imovinu? U ostalom najviše novca u manastirima i crkvama crnogorsko primorske eparhije ostavljaju turisti iz Srbije.

      2. Naravno da su popovima važne njihove fabrike i njihova radna mesta, jer dok su otimane teritorije i izmišljenim „republikama“ i državama sve je to bilo nebitno jer nije ugrožavalo beograđansku „patrijaršiju“

        Putin dolazi i donosi zlatni mozaik za hram Svetog Save a narod nema hleba da jede

        Kakav je to „bog“ „srpske pravslavne crkve“ koji samo traži pare od vernika i iz budžeta

        Kome se to oni „bogu“ mole kada to ne mogu da urade bez mercedesa bmw zlatnih halja i skiptara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.