Momirović preti Danasu: Đubrad najveća, platićete za ovo

Ostavite komentar


  1. „Platićete za ovo“ je nedopustiva pretnja! Bahatost i nevaspitanje je odlika predstavnika ove vlasti, jer znaju da bez partije ne postoje.

  2. Da li zakon stiti i ministra u ostavci? Od dana raspisivanja izbora, niti je Ana premijerka, niti je ovaj ministar. Zato ga treba prijaviti za pretnju.

  3. Iako je Toma Mona moralni patuljak,negde je u pravu.Pokusavate,poput Blica i Informera ,da bombasticnim naslovima privucete citaoce.Sad vam se obija o glavu.

  4. Poltroni Aleksandra Vučića se mnogo uzbuđuju, a sa pozicija nedodirljivosti zbog okupacije institucija, „hrabro“ prete iz svojih utvrđenih zamkova. Videćemo ih kako će pričati, kada ih nezavisno tužilaštvo pozove na razgovor, nakon što ih narod opravdano odstrani iz vlastodržačkih fotelja. Podrška Danasu, N1, Nova i retkim lokalnim medijima, koji profesionalno obavljaju svoje novinarske zadatke.

  5. Nisam siguran da ovaj Mona gonic robova sam pise ove xtweet-ove… Nije toliko razgovetan uzivo…

  6. Sve dokumentovati i proslediti Evropskoj komisiji i udruzenjima novinara EU

  7. Nepismen a agresivan.
    Ne zna da pročita.
    Lišen knjiškog znanja.
    Ministar.
    17.12.2003

  8. Da li neko veruje da ta spodoba može da sroči proširenu rečenicu? Marš u prodavnicu na slikanje ispred polica.

  9. Očigledno, Momirovic je samo jos jedan prostak u redovima sadasnje Vučiceve SNS vlasti. Ovim niko nije iznenadjen.

  10. Zašto se uopšte pra
    vdate,jer ništa loše
    niste učinili?Mona tz
    v.ministar apsolutna
    je neznalica i totalni
    autsajder,tatin sin,i
    njegovo mišljenje je
    bez ikakvog značaja a rečnik ulice,govori
    na kom je nivou.PS.
    Bratija će sve učiniti
    da Danas satanizuje
    jer gubitkom položa
    ja alternativa je Poža
    revac.

  11. Braco Srbi kada cemo da proteramo ove dodjose i da ih se oslobodimao da nam oni ne kroje kapu neka idu u njihovu dedovinu i tamo neka vladaju do mile volje.

  12. Moj kum je imao nnemačkog ovčara Enca i kad mu naredi – Enco, glas!!! – Enco zalaje. Onda moj kum podigne ruku i Enco prestane da laje. I svaki put kad Enco dobije naredbu, Enco laje dok gazda ne podigne ruku, a onda zaćuti.

  13. Prosto da normalan i kulturan covek ne poveruje sta pise jedan ministar, ali to je izgleda njima sasvim normalno.

  14. Kao iznervirao se zbog predsednika. Kakva gluma. On samo misli na svoj položaj i privilegije.

  15. Тома Морона од паризера бона прети? Данасовци трк до њега и додајте му мајонез у СНСендвич и биће све ОК 🙂

  16. Gospodine Momiroviću…daću Vam pravi savet !..Vratite se Moni i.pravljenju Tašni…jer vam to lakše ide..no da učite napamet.. pred spavanje Vučićeve noćne sastave za vaš govor!Najgore je što vi I ne razumete šta je pisac hteo da poruči. Ostaje samo..da dobro naučite..baš kao da ste ga Vi
    lično pisali!!!

  17. Momirovičev današnje štivo da dobro nauči..ni jedno slovo da slučajno ne propusti…Vučić bi se ljutio..možda i kaznio !!!

  18. …da ste ovu pretnju prijavili policiji, da se utvrdi šta znači „platićete za ovo“?

  19. Neće Danas platiti ništa, platićete vi kada izgubite izbore, mnogo ćwe vas koštati, lapanje države i čerupanje svega čega ste se dotakli.

  20. Nervozan je jer zna i ako ne izgube izbore da će im Dačić pokupiti ministarstva a i premijera.Čemu da se onda nada Mona,da bude ministar obrazovanja?Moguće

  21. Savet Moni je da se upristoji i da prestane da leci komplekse vredjajuci najprofesionalnije u Srbiji.Covek je bez ikakvih sposobnosti stupio na funkciju pa vredjanjem zeli da skrene paznju sa svojih nesposobnosti.

  22. Momirovicu nemoj da pretis jer za pretnju ces završiti u zatvoru gde ti je i mesto.

  23. Dali će ove sns bilesnike neko zaustaviti ? Pa neće niko drugi sem svih nas zajedno 17 Decembra da ih više nikad ali nikad nevidimo i nečujemo

  24. Posle izbora ćemo videti da li će cica, sa maskarom na trepavocama, da preti, i kome… Biće gneva velikoga!

  25. Kad vlasnici vlasti počnu da veruju u to da su vlasnici života i smrti svih koji im stoje na putu, onda počnu sa pretnjama. Prete uplašeni, jer i uplašen pas ujeda iz straha.
    2000.godine u Budvi pucano je na Vuka Draškovića, iste godine ubijen je Ivan Stambolić, prebijanja na sve strane sve iz straha od gubitka vlasti i opravdani strah se ostvario. Ovog puta, 23 godine kasnije slična situacija, još uvek nema ubistava, ali ima crtanja meta na čelo svima koji se protive ovom kriminalnom kartelu koji vlada Srbijom.
    Verujem da će ovaj Nikoljdan biti proslavljen u slobodnoj Srbiji, a da će zatvori biti prepuni bahatih moćnika.

  26. Plaćamo Momiroviću, kako da ne plaćamo! Poskupljenje struje i gasa, komunalnih usluga nadovezano na neprekidni „stampedo“ cena prehrambenih namirnica, lekova, školarina, kirija, hrane i garderobe za decu, razreze, prireze, „dinar za muziku dva za garderobu“, izmišljena radna mesta za lažne diplome mediokriteta i fotelje u nadzornim-upravnim odborima i vladinim agencijama…plaćamo vaše nesuvislo iživljavanje i gradnju uz „ugradnju“ (i to masnu) sve bahanalije, primitivizam i diletantizam kakav nazivate vođenje države..plaćamo basnoslovno sve vaše cehove i grehove. Pitam se samo dokle ćemo!

  27. Tomo, što ne kažeš kolike plate imaju radnici u tvojim hotelima?
    Lako ćemo posle da utvrdimo ko je djubre…..

  28. On će nekome da preti. Pa njemu mama još uvek sprema šta da obuče. Ko je zaseo na vlast u ovoj drzavi, kuku nama.

  29. momire, sta je tebi, gde u ovoj situaciji da pretis, cuti i uzvaj, samo skreces paznju na sebe

  30. Pa kako je odgovorio na tekst koji nije ni procitao tako radi i sve ostalo u životu……treba ga smeniti….taj pogled ….tupavi……on sve govori…..

  31. Ja sam član SNSa, ali ovo je zaista nedopustivo. Pretnje i nasilje ne smeju da postanu deo političkih prepucavanja.

  32. Momirovicu tuzi ove botove sto te vredjaju da se nauce da pisu komentare bez uvreda bilo koga samo nemocni vredjaju

  33. Ovo izgleda kao pretnja smrcu, pa da ima slobodnih institucija bili bi normalno da ga policija uhapsi i tuzilastvo pokrene postupak

  34. Mona bi prvi trebalo da bude zahvalan što smi svi širom ideološko-interesnog spektra spremni da suspendujemo nevericu i pravimo se da je on stvarno neki ministar. Ja to radim isključivo jer je tako simpatičan i što mi uvek donosi osmeh. Ako sad postane nesimpatičan onda gubi svoj najvažniji ljudski adut.

  35. Stiče se utisak da je Srbija jedina zemlja na svetu gde je vlast ( citaj stotinu kontrolisanih medija) ,ugrožena od opozicije ( čitaj dva nezavisna medija) :))))

  36. Momirovići, zajedno sa.Gašićeđ,merkaj šta ćeš.jo.kupiti sa semljom u bescene ,položaj iskoristite još.malo!

  37. Razmazeno nevaspitano deriste cija porodica je pljackom uz podrsku rezima stekla bogatstvo,to deriste bolje neka se sprema za put jer nicija a narocito rezimskih lopuza nece do zore goreti.

  38. Da li tako treba da se izrazava jedan ministar i da li je to dostojanstveno i civilizovano?

  39. Već mesecima tvrdim da ulazimo u otvoren fašizam, i da će ovi uskoro da krenu i da hapse, … u nadi da ću se ipak prevariti.

    Nažalost, nedelja za nedeljom prolazi i ovo radikalsko nasilje je sve gore.

    To mora podhitno da se tuži, opozicija neprekidno propušta da podigne tužbu za ovo – još jednom – N A S I L J E.

  40. Čitam komentare pa dolazim do zaključka koji ste šljam ljudski kad krijete svoja imena kad komentarišite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.