Mozzart uključio Ronalda u borbu za Gavrilov život! 1Foto: Beta/ AP/ Fabio Ferrari

Slavni fudbaler poslao dres Juventusa koji je odmah stavljen na licitaciju na Limundu. Kompanija koja je kupila njegovu traku iznela početnu cenu od milion dinara

Od Kristijana za Gavrila! Za njegovu pobedu! Posle humanitarne licitacije na kojoj je Mozzart kupio Ronaldovu kapitensku traku, Portugalac je rešio da pošalje svoj potpisan dres Juventusa sa porukom „para Gavrilo“! Zlata vredni crno-beli dres stigao je u Mozzartovo sedište pravo iz Torina, a ova kompanija nastavlja niz aukcija koje se u poslednje vreme organizuju u cilju prikupljanja sredstava za najskuplji lek na svetu. I ovaj komad opreme najveće fudbalske zvezde današnjice postavljen je na Limundu, sa početnom cenom od milion dinara!

Mozzart uključio Ronalda u borbu za Gavrilov život! 2
Foto: Mozzart

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje. Mozzart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspeo da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akcijama.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!

Mozzart uključio Ronalda u borbu za Gavrilov život! 3
Foto: Mozzart

Kristijano je u revoltu bacio svoje kapitensko obeležje posle poništenog gola na meču Srbija – Portugal, ali se niko neće sećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni besa Ronalda. Pamtiće se samo ona udarna priča iz svetskih medija – da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomesečnoj bebi. Đorđe Vukićević je sa organizacijom „Zajedno za život“ Jovana Simića digao celu Srbiju na noge sa tom aukcijom, a Mozzart se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 7,5 miliona dinara.

Mozzart uključio Ronalda u borbu za Gavrilov život! 4Glavni cilj je bio da se probudi društveno-odgovorna svest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov prezimenjak Aleksandar takođe dres Srbije…

Ovaj Ronaldov nije sa grbom Portugala, nego Juventusa, ali asocira na ono što je Gavrilu neophodno u ovom trenutku – timska igra na humanost! U njoj se neće pamtiti individualni potezi, ali je Kristijanova asistencija za svaku pohvalu.

U Mozzartu se nadaju da će i ova licitacija imati mnogo odjeka, a na koje još načine možete pomoći Gavrilu pročitajte OVDE.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.