MUP apeluje na građane: Proverite datum isticanja važnosti pasoša

Ostavite komentar


  1. Bila guzva za zamenu LK i pasosa sa danonocnim cekanjima. Sada opet guzva. Pa bice debela guzva i trosak zamene registarskih tablica i saobracajnih dozvola posto je ministar bez zakonskog osnova ogranicio rok trajanja tablica. Samo cekanje, troskovi, maltretiranje gubljenje vremena. Da li ste vi gospodo sposobni da bilo sta uradite kako treba. Na kraju jos i gradjane optuzite da su oni krivi za guzve i probleme koje oni imaju zbog vas.

  2. Odavno je najbitnija vaznost i pasosa i karte u jednom pravcu, sto dalje iz kanalizacije od drzave.

  3. Znači za 10 godina opet će biti gužva. Pa jel može da se smisli neko rešenje npr. da se pasoši izdaju ne okruglo na 10 godina važnosti nego da se pomere za koji mesec, obzirom da efektivno i ovako važe 9,5 godina jer ne možemo da uđemo u šengen ako nam pasoš ne važi minimum 6 meseci unapred.

    1. Za ulazak u zemlje Šengena pasoš mora važiti najmanje 3 meseca od dana ulaska. Za članice EU koje nisu u Šengenu taj rok je mesec dana. U decembru 2018. sam ušao u Rumuniju sa pasošem koji je isticao kroz 50 dana bez ikakvih problema.

  4. …Uprava za uprave poslove Policijske uprave za grad Beograd u Ljermontovoj 12 tog dana radi…

    Nije ispravno Ljermontova, pravilno je Ljermontovljeva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.