MUP demantuje da su od suzavca uginuli policijski psi i konji

Ostavite komentar

  1. Naravno, zao je i meni neduznih konja, ali i prebijenih gradjana koje policija u saopstenju i ne spominje. Valjda misle da je moglo i bolje?

    1. Dusane. To sto ti nije zao policajaca koj samo rade svoj posao govori o tebi kakav si covek.

  2. Sudeci po saopstenju, onaj ko ne zivi u Srbiji bi mogao zakljuciti da u policiji Srbije zaposljavaju iskljucivo hipije i stariju generaciju „peace loving“ rockera koji se gnusaju fizickog kontakta a sama pomisao na pendrek ih tera na plac.

  3. Za pse i konje ne znam. Za decu znam da im nije dobro. Za sve je kriv av i dačić.

Ostavite komentar

Društvo

Radovanović: Ko je vakcinisan protiv velikih boginja zaštićen i od majmunskih 7

Radovanović: Ko je vakcinisan protiv velikih boginja zaštićen i od majmunskih

Epidemiolog Zoran Radovanović kaže da su majmunske boginje, koje su se na tlu Evrope pojavile u više od 100 slučajeva, najviše u Velikoj Britaniji i u još osam zemalja, slične velikim, te vakcina protiv velikih boginja štiti u 85 odsto slučajeva. Dodaje međutim, da Srbija nema na lageru te vakcine, odnosno ona kod nas nije ni registrovana, jer kod nas te bolesti nema već pola veka, te se velike boginje smatraju iskorenjenim, a i vakcinisanje protiv njih prestalo je pre oko 45 godina.

Naslovna strana

21. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.