MUP: Nađeno telo muškarca u Surčinu, mediji tvrde da je reč o poznatom jutjuberu 1Foto: Ana Milošević/Danas

Poznati jutjuber Mirko Rašić pronađen je mrtav u jednoj hali u Surčinu, prenose beogradski mediji. U MUP-u nisu mogli da potvrde za Danas da je reč o Rašiću, ali su nam rekli da u surčinskoj hali jutros oko 10.35 časova jeste pronađeno telo muškarca, koje je poslato na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je reč o samoubistvu.

Mirko Rašić (33) je i poznati automehaničar, koji je na svom Jutrjub kanalu uglavnom delio savete o automobilima, i snimao reklame.

Od devete godine radio je sa ocem ono što je najviše voleo – bavljenje mehanikom, i automobilizmom.

Svojim stručnim znanjem i načinom interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku.

Pristup publici kao „čovek iz naroda“ razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko je imao ogroman uticaj na mlade koji vole automobile i kreću njegovim putem, piše u opisu njegovog Jutjub kanala koji broji više od 140. 000 pretplatnika.

Kako potražiti pomoć

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Crnogorska 2/16, Savski Venac, Beograd

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected]

Centar Srce

Telefon: 0800-300-303

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari