MUP organizuje javnu raspravu o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima 1Foto: MUP

Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima biće održana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, nakon čega će Ministarstvo unutrašnjih poslova analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika i na osnovu toga sačiniti izveštaj.

Javna rasprava biće održana u 10.00 sati 13. septembra u Privrednoj komori u Nišu, 15. septembra u hotelu „Putnik“ u Novom Sadu i 17. septembra u Privrednoj komori u Beogradu, a o predloženom zakonskom rešenju govoriće predstavnici MUP-a.

„Tim povodom, pozivaju se predstavnici državnih organa, javnih službi, privrednih subjekata, sindikata, udruženja poslodavaca, stručne i akademske javnosti, civilnog sektora i drugih zainteresovanih učesnika da učestvuju u javnoj raspravi“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti putem elektronske pošte na: [email protected], a na istu adresu mogu se prijaviti i svi koji su zainteresovani da prisustvuju javnoj raspravi najkasnije dva radna dana pre termina utvrđenog za njeno održavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari