MUP: Zdravstveno stanje policajaca koji su otkrili glavu gromobrana dobro 1Foto: Franz P. Sauertejg / Pixabay

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je zdravstveno stanje policajaca, koji su početkom marta na Graničnom prelazu Bezdan oktrili glavu gromobrana koja je aktivirala uređaj za detekciju radijacije, dobro i da će se nastaviti sa praćenjem istog.

Kako se navodi u saopštenju, koje je izdato „povodom zlonamernih tekstova i neproverenih informacija koje su se pojavile u javnosti u vezi sa zdravstvenim stanjem policijskih službenika“, Ministarstvo unutrašnjih poslova je obavestilo da im je u Somboru urađena analiza krvi, a u Institutu za medicinu rada u Beogradu preventivni pregledi.

Svi nalazi su pokazali da je zdravstveno stanje policajaca dobro i ono će se i dalje pratiti, piše u saopštenju iz MUP-a.

„Nakon ove standardne procedure, kao i analize svakog segmenta događaja, policijski službenici su se vratili redovnim aktivnostima“, zaključeno je u pisanom obraćanju.

Podsećamo, trojica hrvatskih državljana uhapšena su nakon što su na graničnom prelazu Bezdan pokušala da u Srbiju unesu glavu gromobrana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari