N1- najgledaniji program u izbornoj noći 1Foto: Screenshot N1

U izbornoj noći, televizija N1 zauzela je vodeću poziciju kao najgledanija televizija u SBB mreži sa shareom od 29,5%.

Kroz naš petočasovni izborni program, gledaocima smo doneli jednu sveobuhvatnu pokrivenost izbornog dana – uz rezultate izbora, analize, uključenja naših reporterskih ekipa kako iz štabova političkih partija u Beogradu tako i iz gradova širom Srbije

Gosti u studiju dodatno su obogatili izbornu noć, smeštajući informacije u širi kontekst. Analizirali su trendove izlaznosti, brojne nepravilnosti evidentirane u toku izbornog dana ali i preliminarne rezultate izbora i odnos snaga na političkoj sceni.

Sve to dovelo je da smo u slotu od 20 sati do ponoći, po merenjima TV Beat-a, zabeležili gledanost od 29,5% dok je u pojedinim momentima share išao i do 40%. Druga televizija po gledanosti u istom terminu bila je Radiotelevizija Srbije (RTS) sa share-om 18,4%.

N1- najgledaniji program u izbornoj noći 2
Foto: Promo

I na nivou celog dana N1 je bila najgledanija televizija u SBB mreži sa shareom od 18,98%.

U isto vreme i sajt N1 zabeležio je rekord po broju poseta: 824k posetilaca i čak 3,5 miliona otvorenih stranica. Prema podacima Gemiusa, portal n1info.rs bio je peti najposećeniji sajt u zemlji što je skok za tri pozicije u odnosu na dosadašnje rezultate.

Poverenje koje su nam građani ukazali potvrđuje našu ulogu kao pouzdanog izvora informacija u vreme ključnih političkih događaja.

Televizija i portal N1 će i ubuduće nastaviti da rade u skladu s visokim standardima novinarstva kako bi opravdali poverenje gledalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari