N1: Smenjeni načelnici sa VMA koji su podržali proglas „Ujedinjeni protiv kovida“

Ostavite komentar


  1. Eto. Krajnje je vreme za generalni štrajk. Nek im rade botovi. SVE treba da stane, totalna blokada diktatorskog režima!

      1. Tacno. Neka nas lece veterinari i biolozi kad smo beskicmenjaci. Ko je cuo da lekari lece pljosnate crve?

    1. Tačno tako!
      Opšti, potpuni bojkot.
      Bez plaćanja finansijskih pobaveza do daljnjeg. Jer, tim parama iz budžeta vučićeva banda, umesto da radi za dobrobit svih građana , izdržava svoje neuke, nesposobne botove i propagandiste Koje je ludilo plaćati TV pretplati RTS, koliko god ina bila, da bismo sa tog RTS bili ili neinformisani ili infrmisani o tome kako su vučićevi ludački politički potezi, i dela njegovih slugu sa kupljenim diplomama, vrhunska dostignuća, a da mi živimo „u zlatnom dobu“. Plaćamo da bi nas našim parama lagali i pravili budalama!

  2. A da ovo možda nema neke veze sa mobingom?? U svakom slučaju, neko se ostrvio na VMA – ima da ostanu samo ugarci!! I zgrada spremna za prodaju – nekom „podobnom“ kupcu!!

    1. Mislite da im ostanu oni sa kupljenim diplomama pa neka lece…VMA je poodavno postala profitna ustanova, iliti ako imas da platis mozes i da se tamo lecis…nazalost…

  3. Treba otvoreno da traže iseljeničke vize u razvijenim zemljama Evrope i sveta. Neka vidi taj isti svet inarod u Srbiji dokle smo dogurali, kad se progone stručnjaci iz medicine.

  4. SNsramota, ucenjuju, proganjaju, isteruju, smenjuju… Od kada su na vlasti pocinili su toliko zla kao da su okupaciona, a ne srpska vlast. Sve ovo mora biti predmet opozicione Bele knjige o represiji i progonu gradjana Srbije. Sve zrtve represije, kao i pocinioci ovih nedela moraju imenom i prezimenom biti predstavljeni u Beloj knjizi o represiji nad gradjanima Srbije. Prvima, u slobodnoj Srbiji, se mora dati pravicna odsteta i povratak na radna mesta njihovog ranga, a drugi se moraju lustrirati i sudski goniti.

  5. ODAVNO OSTAVLJAM KOMENTAR, DA NAM JE JEDINI SPAS U APSOLUTNOJ NEPOSLUSNOSTI.
    DA BI SE TO DESILI TREBA DA IMAMO SVEST. I SOLIDARNOST.

  6. Da LI STE VIDELI OBAVESTENJE ,KOJE MORAJU ,OD SUTRA GRADJANI DA POPUNE PRI ULASKU U SRBIJU?
    IZMEDJU PITANJA,JEDNO SE ODNOSI NA ZANIMANJE. PUTNIKA POVRATNIKA.
    PONUDJENI ODGOVOR ,JE LEKAR,LAB.TEHNICAR I DRUGO.
    MOZDA JE SLEDECA CILJANA ,GRUPA KOJA CE BITI KAZNJENA,( isto sto se desava na VMA) JER SE NISU PRIDRZAVALI APELA EPIDEMIOLOSKOG DVOJCA ( najbolje sto Srbija ima). DA ,NE IDU NA ODMOR VAN SRBIJE.
    VREME CE POKAZATI. STA JE POZADINA SVEGA OVOGA.

  7. A sta cemo MI da uradimo, sem sto pisemo komentare podrske, za ljude koje je rezim kaznio jer su se drznuli da progovore?
    Oni pomazu i nama. Hocemo li i mi njima?

  8. Biti načelnik klinike nije radno mesto već funkcija. Funkcije pripadaju poslučnicima. Za radno mesto mogu lagano da počnu da se brinu. SNS će sve učiniti da sami odete, a ako im ne bude polazilo za rukom onda kreću otvoreni pritisci i profesionalna odnosno lična omalovažavanja i uvrede. Jednom rečju, idite sa VMA sami i to što pre, pošto kraj SNS-a nećete dočekati. Ako želite da vi i vaše porodice prolazite kroz agonije medijskog toplog zeca, da vam nameštaju primanje mita, kopaju po karijeri i privatnom životu, onda je OK. Za to vam iko u ovoj moralno opustošenoj zemlji ikada neće reći hvala, uz napomenu da taj izbor pripada vama a ne SNS.

  9. Čitam komentare i pitam se da li vi ljudi znate o čemu pričate? Očigledno nemate blage veze šta je to VOJSKA i kako vojska (pa i vojna boljnica) funkcionišu. Samoupravljanje, liberalna demokratija u vojsci? Neće moći, toga nema ni u jednoj vojsci, od Amerike, Rusije, Kine, Nemačke pa na dalje do nekog Zimbabvea ili Naurua. Samo umišljeni a neobavešteni liberali u Srbiji smatraju da je sve dozvoljeno.

  10. Da bar znaju šta su potpisali i s kim su se u kolo uhvatili. Najuže rukovodstvo tog neformalnog udruženja je grupica mediokriteta, koji su oko početno dobre ideje uspeli da okupe ljude, a sada i oni vrše selekciju podobnih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.