Na glavnoj autobuskoj stanici u Nišu radnica odbila da pomogne slepoj studentkinji da ode do perona: „To nije u opisu mog posla“

Ostavite komentar


  1. Niš ekspres pamtim po zlu i bahatosti. To je moje iskustvo. I to ne samo moje.

  2. Pre par nedelja jedna „gospođa“ je ispred Betanije u NS odbila da sa telefona kog joj je pružila žena, izašla iz ordinacije Eliksira pozove ženi taksi. Čekala nekog da dođe po nju! Odvratna osoba!
    Žena je očigledno širila zenice i nije to mogla sama.
    Ološa bezosećajnog ima svuda.
    Onda idu u crkvu da glume vernike.
    A tek o ljubavi prema kućnim ljubimcima ne bih.
    Dotičnu bih kaznila s 20%od plate šest meseci da se nauči humanosti!

  3. Suze su mi krenule na konstataciju da joj sugrađani gaze i šutiraju štap. Strašno i nenormalno !

  4. @ Mn Ako joj to nije u opisu posla onda joj je ljudska dužnost da pomogne nemoćnom osobi. Sa 100 posto sam sigurna da je niko neće kazniti da je pomogla toj osobi jedino ako su joj šefovi isti kao ona.

  5. Možda radnica nije smela da napusti radno mesto. U toj firmi vlada teror prema zaposlenima.Ali svakako je trebala da nađe način da joj pomogne l bude ljubazna. Moja majka je dobila otkaz jer je par minuta bila van šaltera da bi obezbedila sitan novac. Naravno, dobila ih je na sudu.

  6. Zao mi je radnice, ona je radila svoj posao.
    Devojci je mogao da pomogne bilo ko na peronu.

  7. Pre osudjivanja proverite da li radnica sme da napusta radno mesto. I kako ce reagovati ljudi iza nje koji cekaju da kupe kartu. Konkretno na toj stanici mora da izadje na perone, pa na izlaz sa stanice da bi uopste dosla na deo gde se kupuje karta a zatim da je odvede na peeon. Znaci za ostale u redu cekanje od najmanje 10 minuta. Zar joj nije bilo jednoatavnije da zamoli nekog od putnika da je povede?

  8. Devojka misli da je bogomdana. Niko ne treba da u radno vreme radi ono što mu nije u opisu posla (Osim odlaska u toalet, naravno). Mogućnosti za snalaženje su brojne. Slikati kartu i poslati je članu porodice, naučiti put od šaltera do odgovarajućeg perona brojanjem koraka, dresiranje psa vodiča, itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.