Na Pedagoškom fakultetu u Vranju počeo drugi upisni rok na master studije 1Foto: V. Ristić/ Danas

Pedagoški fakultet u Vranju organizuje drugi upisni rok za upis nove generacije studenata master akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine.

Konkurs se raspisuje za 33 samofinansirajuća mesta na studijskom programu za obrazovanje master učitelјa, odnosno 17 samofinansirajućih mesta na programu za obrazovanje master vaspitača.

„Školarina iznosi 80.000 dinara i predviđena je mogućnost plaćanja na više mesečnih rata. Kandidati će za upis moći da se prijave od drugog do 10. novembra, u periodu od osam do 15 časova, na Pedagoškom fakultetu ili elektronskim putem na imejl [email protected]“, saopštili su iz ove ustanove.

Kandidati prilikom prijave na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na fakultetu, podnose fotokopiju diplome sa dodatkom o završenim studijama i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Završavanjem ovih studijskih programa studenti stiču 60 ESPB bodova i akademski naziv master učitelј, odnosno master vaspitač, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju.

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu, kandidati mogu pronaći na sajtu Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/ 431 960.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari