Na teritoriji Kikinde, Subotice i Sombora pronađeno nekoliko stotina migranata

Ostavite komentar


  1. Bajke za decu. Na zvaničnom sajtu policije Mađarske, lepo se vidi da nedeljno vraćaju i sprečavaju ulazak kod njih oko 3.000 migranata. Čak i da nekog dva puta nedeljno vraćaju i onda je oko 1.500 migranata stalno na granici i to najviše baš na srpsko-mađarskoj granici.

  2. Otkiće je genijalno.Godinama tumaraju po Subotici i okolini u tim krajevima ,unose nemir pa i teror.Sad je to glavna vest i čudo jedno.Ko je ovde lud pitam se?

  3. Srbija očekuje od svih, bili naši građani ili migranti, da poštuju zakon“,kaze Vulin.
    Isto tako gradjani ocekuju od drzave da postuje zakone i stane na kraj haosu vezanom za migrante,ovo zamazivanje ociju sporadicnim akcijama ne pije vodu kada svi znamo bar u pogranicnim podrucjima kakvo je stanje!

  4. Zemlje su okupirali ovi „migranti“. Narod živi kao da je na Divljem zapadu a korumpirana vlast ne čini ništa da zaštiti svoje građane- poreske obveznike!!!! Dokle!

  5. Zamolila bih gospodina Ministra i njemu slične idejne tvorce da dođu na radnu akciju sklanjanja đubreta, fekalija, paljevina i haosa koji su njihovi štićenici migranati ostavili za sobom na našoj vikendici. To nije bilo nužno sklanjanje od hladnog vremena nego animalno, primitivni huliganizam!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.