Najsiromašniji građani kao nevidljive žrtve sistema

Ostavite komentar


  1. Odličan naslov
    Smanjili plate i penzije da bi iz budžeta plaćali dug Srbijagasa, .Srbijagas uzima kredite uz garanciju države i kupuje propale firme po Srbiji uz razne mafijaške transakcije ( ovih dana su kupili DP Novi sad gas, Gasnu mrežu Zrenjanin, Bečej gas, staklaru, agroživ, azotaru, MSK itd).Država u državi. Srbija gas uvozi preko posrednika, NIS koristi domaću sirovu naftu, skladište Banatski dvor pređe u vlasništvo rusa, a sve plaćaju siromašni građani Srbije kroz cene gasa, naftnih derivata, grejanja struje i na kraju i hrane , ako im ostane, za koju kosku.
    Strašno…..ima li kraja ovome zlu

  2. „U riziku od siromaštva…“ ?
    Siromašni su u „riziku od bogatstva“ , jer su već isuviše siromašni tako da…
    valjda im gore ne može biti ! Ili im može još lošije biti ?

  3. Najsiromasniji koji su ujedno najveci borci protiv komunizma i najveci zagovaraci kapitalizma, a ne znaju sta je niti jedno niti drugo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.