Nakon razgovora sa Vučićem, Kon odustao od povlačenja

Ostavite komentar


    1. Mile i ostali sto se gade na Vucica i njegove pare, kad da po 100e,Vi to lepo poklonite, pa evo ,recimo… meni!

      1. Jako plitak komentar.
        I ne sumnjam da prodanih dusa ima koliko hoćeš.
        A sem toga od kuda ikome ideja da su to „Vučićeve pare“? Jel’ mu to ostavio tata ili ih je zaradio. Ili su to naše pare. Iz budžeta punjenog od strane građana.

  1. Konova ostavka u ovakvim trenucima je neprihvatljiva iz vose razloga: Zbog građana, zbog nepovoljnog trenutka i zbog toga sto ne bi mogao niko da ga zameni.

  2. Kon kao mamac u epizodi ne dam Babica, ili kako se vec zove direktor gerontoloskog centra.

  3. Ovi nas baš dobro, ali ono baš dobro, znate već šta. Svaka im čast. Samo nastavite, drugo ne zaslužujemo.

  4. Kraljica drame! Ja ne bih da jako. Ucini tako da ostanem nevina. Vanredni potpukovnik. Kakva kulisa za Velikog opsenara!

  5. Doktore Kon, sada ste se zaprljali da vas više ni Sava ni Dunav ne mogu oprati. Više vam ne verujem ni reč !

  6. Hvala Vam gospodine Kon što nastavljate da se borite za naš narod. Vi ste stručan čovek u narod Vam veruje.

    1. Gomila nepismenog i neukog sveta, odnosno polusvet uzima sebi za pravo da komentarise rad nasih doktora.. Ja nisam fan SNS, ali ovo ponasanje opozicije i omalovazavanje doktora, kao i politizovanje svega i svacega, zaista ide na zivce.. Pustite doktore da rade svoj posao! I mogu misliti kako bi ste se ponasali kad se razbolite.. Padali bi na kolena pred istim ovim doktorima! Sram vas bilo! Ovako se ne rusi vlast! Samo terate mnoge ljude koji su protiv av da se okrenu njemu!!!

      1. Jeste, sigurno ce onaj ko ne voli AV-a da mu potrci u zagrljaj, evo samo sto nije. Samo mi objasni, koja to opozicija dira i napada doktore? Gde si ti to video i cuo, nije mi jasno? Znaci, takva ideja ne moze da se javi u glavi nekog ko nije fan, ili clan SEKTE, kako nam ti tvrdis za sebe. I odakle ti ideja da ako se neko ne slaze sa necim, ili nekim (bez obzira da li je taj neko strucnjak kao Kon, ili prodavac magle kao Vucic) pod obavezno pripadnik opozicije? To je tako glupo razmisljanje i ogranicenoi, da ja nemam reci kako to opisati. Ne znam odakle vama pravo da etiketirate svakog ko ima neku kritiku na neciji rad, ili ponasanje kao nekakvog izdajnika, mrzitelja drzave, ili kako vec?

      2. Opozicija u Srbiji je pod dirigentskom palicom NATO članica koje ne znaju više kako da nas unište pa sad pokušavaju da nas zavade među sobom. Ljudi koji veruju i podržavaju ovu opoziciju su totalno obmanuti.

  7. I ponovooooo se, po ko zna koji put, nas Predsednik Supermen nasao I ulozi nezaobilaznog faktora koji resava SVE sporne situacijeeeeeee.

  8. Kon ocigledno nije iz našeg filma. Nije navikao da se prepucava preko mreža sakriven iza nekog izmišljenog lika. Dozvolio da ga jedan pekarčina izbaci iz ravnoteže. Mislio sam da je otporniji. Izgledana da nije stekao nikakav imunitet posle onog pljuvanja 2009 godine.

  9. Dr Kon je nas veliki strucnjak i ne bi bilo dobro da odustane od funkcije koju sada ima.

    1. Dr Kon je strucan samo da se povlaci po konferencijama za stampu. A ni tu ne zna da sastavi dve smislene i povezane recenice. Mozda ne zna da nam kaze da li je siguran da treba da nosimo maske, ali sasvim dobro zna da odgovori kad ga nesto pitaju „novinari“ Srpskog telegrafa. Mozda da se ubaci u politiku – to mu mnogo bolje ide nego medicina.

  10. Kon je, bez zazora, pred tv gledaocima poceo da igra duple predizborne pasove sa Vucicem!

  11. Gospodine Kon, za koga vi radite za AV-a ili za ovaj narod. Ako vama kao „stručnjaku“ ovaj stručnjak treba da kaže šta da radite onda je bolje da se povučete, jer ja lično, izvinite ako grešim, nisam video ništa što ste vi preduzeli i „stručni tim“, a da nije dobilo blagoslov od svevišnjeg. Tako da ispada da nam je dovoljan sveznajući -svevišnji koji sve zna. Idite kući i svirajte gitaru bar vas neko sluša.

  12. Uz dosledno postovanje mera koje je donela drzava uz bezrezervnu podrsku struke, nazire se kraj i ovoj nesreci. Neophodno je da izdrzimo jos malo do konacne pobede nad koronaviruson.

    1. Jaooo, Jasmina, molim vas. Ajde sjaite sa tim botovskim sranjima bar dok je ova situacija na dnevnom redu. Naravno da niko nece poverovati u pricu da je drzava i njene mere ista doprinela prestanku pandemije i naravno da je drzava to sto je uradila morala da uradi. Nista oni nisu radili, ili smislili sto nije svaka drzava u svetu. Zato, molim vas prestanite sa tim uvlacenjima kada njima nista u misljenju bilo kog gradjanina Srbije necete promeniti. Kod vas koji ste clanovi sekte je sve osim ljubavi prema istoj i poniznosti pred njom i vrhovnim vodjom je totalno u drugom planu i vi cete nastaviti sa takvim opredeljenjem taman oni direktno bili krivi za smrt pola drzavljana (ne kazem da jesu-ovo je hipoteticki), a kod nas koji ih bas i ne volimo takvo velicanje lika i dela nema ama bas nikakvog uticaja. tako a to piskaranje o sjajnim merama i glupostima sacuvajte za komentarena nekom mesnom odboru gde jedni drugima ceskate jaja i ubedjujete sami sebe da se na svetu mije pojavilo nista bolje od vas.

      1. Hvala Vam na ovom komentaru. Ceo drzavni aparat funkcionise na principu ceskanja tudjih mosnica, a zapravo jako mali broj istih ima IKAKVO znanje, ponajmanje iz svoje „struke.“ Kupljene diplome a narod cuti. Botovi bez mozga, uvreda inteligencije i propast jedne drzave koja je na epsko dobrom geopolitickom polozaju. Av i ekipa su samo dronovi americkog lobija, stranki kojima ovakvo stanje odgovara zarad ocuvanja odnosa moci u svetu. Mogli smo biti najjaci, ali smo mali. Mnogo mali ljudi.

  13. Zar takav strucnjak koji je ovog momenta neophodan Srbiji da ode zbog tamo nekih nerazumnih popova koji gledaju samo svoj interes.

  14. Nije vam lako .Borite se protiv pandemije i politike, koja vas kao crna rupa usisava.Znamo vas od ranije, fizicki ste vidljivo popustili. Ne brinite, Bog je veliki.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.