Nakon trećeg deteta, plata na porodiljskom 2.602 dinara

Ostavite komentar


    1. Državu ne zanima kako preživljavaju njihovi siroti građani- porodilje i da li im deca imaju šta da jedu. Buđet je prazan, nikad prazniji, zato su i doneli ovaj zakon da bi smanjili državni deficit a povećali suficit u sopstvenim džepovima, uskoro povećavaju plate u javnom sektoru, za to niste čuli?!

    1. Boli Slavicu Đukić-Dejanović ona stvar za porodilje i za natalitet kao i ostale koji rasprodaju i pljačkaju Srbiju rasterujući srpsku omladinu i inteligenciju. Njima su potrebni poslušnici i poltroni.

  1. Verujem da je neka greška, moja sestra ima 3 dece i prima normalno platu na porodiljskom i naknadu od države za 3 dete.

    1. To je novi uslovi za porodiljsko odsustvo koji važe od 01.07.2018. Tako da svaka žena koja je porodiljsko otvorila pre ovog datuma ide po starom zakonu i uslovima.

  2. Moja sestra je rodila pre 3 meseca bas trece dete, trenutno je na porodiljskom, inace radi pri drzavnoj ustanovi i prima normalno i dalje platu .

  3. Anna, Rale, Mikolo,.. da li ste vi ljudi ili masine? Ima li zrno empatije za majku 3 deteta sa platom od 2.600rsd? Sramota koliko je ovaj narod srozan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.