Nastavak “afere Indeks” u utorak

Ostavite komentar

  1. Ogroman doprinos prolongiranju ovog pistupka dali su Tomislav Nikolic i njegovi SNS kadrovi, koji su u Kragujevcu u toku pokreta "Indeks" osvajajali diplome ili po modelu "ideks" postajali i postaju "strucnjaci", masteri i doktori na svim srpskim u uverzitetima.

Ostavite komentar

Društvo

Igor Božić (N1): Vučić neskriveno mrzi novinare 10

Igor Božić (N1): Vučić neskriveno mrzi novinare

"Način na koji je predsednik Srbije prokomentarisao mrak na ekranima N1 i Nove S je zapravo dokaz da on ne razume pojam slobodnih medija", kaže za Danas programski direktor N1 igor Božić, upitan da prokomentariše izjavu Aleksandra Vučića u vezi sa jučerašnjim prekidom emitovanja programa ove dve televizije.

Naslovna strana

8. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.