Nastavnica kažnjena jer su se đaci rukovali

Nesvakidašnji slučaj u OŠ "Ljubica Jovanović Radosavljević" kod Kladova

Ostavite komentar


  1. Bravo za direktorku! Tako se rukovodi školom! Sledeći put odsecanje šake, a posle toga javno kamenovanje! (ako baš bude mnogo hladno, može i lomača)

      1. Pogotovu ako je član sns-sekte. Normalni direktori takav gnjusan čin sigurno ne bi uradili.

  2. Svaki tutumarak može danas da bude direktor. A o gluposti da neko bude kažnjen zbog tuđih postupaka (ako je tako uopšte predviđeno?) neću ni da govorim. Ako je zakonom predviđeno kažnjavanje za nepostupanje drugih po preventivnim merama i za kršenje svih sličnih mera, baš me interesuje kako bi ti „pacijenti“ koji su to propisali i usvojili sprovodili te mere da su se npr. našli u situaciji ove nastavnice-žrtve!? Neka nam, svojim primerom, pokažu kako se „sprečava padanje kiše“! ili je samo u pitanju „zaseda“ koju je direktorica postavila nastavnici i našla joj „prljavu tablicu“, s razlogom ili bez.

  3. Da se dopunim: dok nam „meritokratija“ kolo vodi, milioni će biti Marina Milosavljević!!!

  4. E da je direktorka bila na opelu i sahrani al bi se namlatila para. Ili možda ipak nismo svi isti. Udri samo po onima bez leđa i zaštite pa makar bili i nedužni. A kolika je kazna za roditelje koji svesno izlože svoju decu riziku od zaraze dopustivši im da učestvuju u verskim obredima na neprimeren način?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.