Nazire se kraj radovima na "turbo" kružnom toku u Novom Sadu: Deo ulice i dalje zatvoren za saobraćaj 1Foto: Grad Novi Sad

Izgradnja kružne raskrsnice na ukrštanju Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice odvija se planiranom dinamikom, kažu u Gradskoj kući.

Na Bulevaru cara Lazara, prema kružnom toku, u toku je izgradnja kolovozne konstrukcije, a u toku je i polaganje betonskih ivičnjaka na kolovozu u zoni kružnog toka.

Trenutno se pravi i donji, noseći sloj asfalta, na parkinzima duž Bulevara cara Lazara, pravu se nasip od peska ispod saobraćajnice u Fruškogorskoj ulici i postavlja javno osvetljenje.

Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji i dalje je na snazi.

Nazire se kraj radovima na "turbo" kružnom toku u Novom Sadu: Deo ulice i dalje zatvoren za saobraćaj 2
Foto: Grad Novi Sad

Zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, u smeru ka keju, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci.

Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

„Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana“, napominju iz kabineta gradonačelnika.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari