Hoće li neko odgovarati zbog obraćanja Nebojše Pavkovića iz zatvora učenicima u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Hoce li neko odgovarari za unistenje SR Jugoslavije ili ćemo veličati razne Holbruke,Klarkove,Klintone i ostale?Pavkovuć je tu najmanja briga,realno gledano njega ćemo najlakše izbaciti iz istorije.Sta ćemo pisati o ovim drugima?Da su nas spasli?

  2. Gdje ima zatvor sa video linkom, a optuzenom za ratne zlocine? I ja bi u takav.

  3. Postovani M, kada cemo da se uzdignemo iznad onoga narodnog, kada moze komsija sto ne mogu i ja, bilo je zrtava na sve strane, neko vise neko manje, kada se svi uozbiljimo mozda i saznamo sta i koliko, kada cemo da shvatimo a zivimo jedni pored drugih, zar vi mrzite svoje komsije pored kojih zivite. Nekada se pricalo komsija ti je uvek pri ruci ako zatreba, jer dok rodbina stigne prase pobeglo, narodski receno. Pokazimo svim kosijama ne u stilu mrzim vas zato sto vi mrzite mene, bice nama pre svega bolje a verovatno i komsijama. Ziveli

  4. Treba li mozda da odgovara i gospodin Olenik za pozivanje na majdan, pitam za druga.
    Znam da nesmete da objavite komentar jer ste ,,nezavisni,,.

  5. Pavkovica je osudio isti sud koji je oslobodio Haradinaja i Gotovinu.
    Ovaj prvi je zločine opisao u knjizi i smakao 20 svedoka.Ipak, pošto država Srbija priznaje taj sud, ovo što se dogodilo je loše.

  6. A hoce li neko odgovarati za pljacku, kriminal, izdaju i ubistva u periodu od 1990-2023? Takodje gospodo iz Danasa, ugledajte se na svoje americke kolege po pitanju patriotizma. Za razliku od vas, amerikanci i zapad koje vi velicate cene svoje vojnike i oficire. Zapravo je sasvim normalno u SAD da obicni gradjani u prolazu kazu vojniku u uniformi „thank you for your service“, a oni vode ofanzivne ratove od 1945 na dalje. Mi smo bili napadnuti od strane najveceg vojnog pakta u istoriji. Bez ljudi kao sto je gen. Pavkovic kojeg vi pljujete bi nam nato snage marsirale kroz beograd, nis, novi sad…Vi ste nezahvalni za zrtve koje su drugi podneli zahvaljujuci kojima ste sada zivi.
    Mene je sramota da delim ovu zemlju i grad sa vama i vama slicnima, ukljucujuci i bitange na vlasti, ne razlikujete se vi puno.

  7. Ovaj tekst je dobar razlog zasto ovakav mediji zajedno sa Pinkom ne bi trebao da postoji u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.