Predstavnici koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke poručili na predizbornom mitingu u Požarevcu da niko više neće krasti od građana kad oni dođu na vlast. Oni su pre toga obišli ceo Braničevski ogrug gde su građanima izneli program I ciljeve svoje koalicije.


Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke održala je predizborni miting u Požarevcu pred nekoliko stotina svojih pristalica. Zvaničnici te koalicije, na čelu sa Tomislavom Nikolićem (na slici u centru grada sa građanima), optužili su aktuelnu vlast za “lopovluk i korupciju” kao i za lošu privatizaciju. Koalicija oko SNS najavila je i hapšenja kada dođe na vlast

Na predizbornom skupu koalicije oko SNS koji je održan na platou ispred Centra za kulturu Požarevcu okupilo se oko 300 ljudi. Svojim vernim pristalicama naprednjaci su obećali da će se, čim dođu na vlast, pobrinuti da od građana više niko ne krade.

Funkcioneri koalicije okopljene oko naprednjaka ocenili su da u Srbiji “nikad nije bilo gore stanje” i optužili aktuelnu vlast za “lopovluk i korupciju”, kao i za lošu privatizaciju koja je dovela do “opustošene, uništene i zakatančene Srbije”.

Domaćin ovog skupa predsednik Okružnog odbora SNS-a Veroljub Arsić otvarajući miting rekao je da je ovo istorijski dan jer je Srbija ostala bez predsednika podnošenjem ostavke aktuelnog predsednika Borisa Tadića.

-Danas je Srbija ostala bez predsednika jer je Boris Tadić podneo ostavku. On to nije uradio što je bolestan već zato što je nesposoban. Ali, Srbija neće dugo biti bez predsednika jer će građani Srbije o6. Maja na Đurđevdan, izabrati novog, sposobnog predsednika. A, to je ,Toma Nikolić- istakao je Arsić otvarajući miting koalicije okupljene oko naprednjaka.

– Mi ćemo, kada pobedimo, hapsiti kriminalce, ako među njima bude i političara nisam im ja kriv – što su uzimali iz tuđih džepova – rekao je Nikolić.

On tvrdi da se prema podacima Evropske unije, u Srbiji svake godine kroz javne nabavke ukrade 500 miliona evra.

Pored predsednika SNS-a Tomislava Niukolića na mitingu bili su I lideri pokreta Socijalista, Aleksandar Vulin, kao I podpredsednik Pokreta snage Srbije, Dragan Karić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari