Nekoliko delova Zrenjanina bez vode u četvrtak zbog radova 1Foto: vik zrenjanin

Zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži i gradnje mernih mesta na području nekoliko zrenjaninskih naselja doćiće do prekida vodosnabdevanja u četvrtak, 8. decembra.

KAko je objavila JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina  do prekida će doći jer će ovo preduzeće izvoditi radove na izgradnji tri merna mesta, jednog u Mesnoj zajednici „Zeleno polje“ i dva na teritoriji MZ „Dositej Obradović“.

„Radovi obuhvataju zamenu dela cevi glavnog voda, kao i ugradnju mernog uređaja i opreme kojima će merna mesta biti povezano sa SKADA sistemom za daljinsko upravljanje i kontrolu“  objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Planirano je da radovi, zbog kojih će uslediti prekid vodosnabdevanja, traju od 9 do 16 časova.

U vremenu izvođenja radova bez vode će biti teritorije mesnih zajednica „Zeleno polje“, „Dositej Obradović“ – naselja D2 i D3, ulice na potezu Beogradska – Pere Dobrinovića – Dr Laze Kostića – Dositeja Obradovića, naselje Šećerana i Vardarska ulica do Mužljanskog mosta, „Dolja – Crni šor“, Pančevačka ulica i radna zona Jugoistok 1 i 2.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari