Neosnovano optužio preminulog stomatologa

Savez za Srbiju u Vojvodini traži smenu pokrajinskog skretara za zdravstvo Zorana Gojkovića

Ostavite komentar


  1. Šta SzS kao sankciju predlaže za Anu Lalić pa da se složim sa njihovim predlogom za gospodina Gokovića. Pazite, gospodo, niko od zdravstvenih radnika u KCV nije oboleo, a Ana Lalić je tvrdila da su radili bez elementarne zaštitne opreme! Ljudi moji, je li to moguće, da ponovim čuvenu sentencu Mladena Delića! Ili SzS misli da se može lagati kad je u pitanju njihov protivnik?

    1. Botu jel vam to pitanje smislio dr. vučićević dezinformer ili novi nobelovac za medicinu dr. mitrović roze ispljuvak. Culi smo da ovo sad svi redom ponavljaju od pitanja kriznom štabu (hrpski telegraf) preko snosovskih durdubaka a vidimo spustilo se pitanje o do botova.

  2. ocigledna neznalica. ne znam koliko je radio ali kad ga slusam lici na zeljka mitrovica. opanjkati coveka na tv i onda reci da nisi, pa to je jos nesto gore od neznanja. ako taj covek umre, cemu je i sam doprineo povlaci krivicnu odgovornost. naravno ne bi mogao biti ministar ni jedan sat vise

    1. Nista logicnije nego automatski smena i to je svuda u normalnim zemljama, sem tamo gde bagre vladaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.