Neprijatni mirisi: Gradovi u Srbiji jedini u Evropi gde se voda ne prečišćava

Ostavite komentar


  1. Neprijatan miris se srpski prevodi sa SMRAD. Bas je cudno, imamo i Novogodisnju rasvetu, I BG na vodi, bice I Jarbol, ima Fontana po gradu, a tek Stadioni, pa Kopaonik, I opet smrad. To mora da je Djilasovo delo.

    1. Zorane,Zorane, jadan si ti i bedan.Opet prebacuješ ovoj sadašnjoj vlasti,kako te nije sramota.Od kada Beograd postoji nema sređenu kanalizaciju,prečišćavamje otpadnih voda,fabriku tehničke vode…i što si do sada ćutao i kenjao u svoju šolju znajući gde i kako to ide.Sada ti smeta smrad,pa to je i tvoj i moj smrad.Trebalo je to napraviti odavno a sada ne može jer uradiše,fontanu(bravo),Beograd na vodi(bravo),Novogodišnju rasvetu da ne sereš da Beograd nije osvetljen(bravo),jarbol..biće…i ko siti da spočitavaš nekome nešto.Nastavi da kenjaš i bori se za rekonstrukcijumkanalizacije i bori se protiv nelegalnih priključaka.

      1. Pa jugoslavija je izvezla beogradski sistem za preciscavanje vode kaliforniji. Mi imamo dobre sisteme koje su nasi steucnjaci napravili, za razliku od zapada.mi pijemo codu sa cesme ne kupujemo flasirane uglavnom.. pa ko pije vodu sa dunava bez preradjenu i pustenu u vodovod. Isto je sa izlazom, ali nije ceo beograd spojen, kao sto nije imao ni celi BG kanalizaciju.

  2. Ima li ovaj smrad ikakve veze sa Gradnjom „Beograda na vodi“? Čini mi se da je smrad intenzivniji što se gradilište širi. Gde otiču otpadne vode koji oni svakodnevno ispumpavaju. Stručnjaci tvrde da ovaj smrad ne ugrožava zdravlje ljudi jer je vazduh navodno čist pa me zanima odkud ova iznenadna epidemija bolesti grla i disajnih organa ovih dana?

  3. U mnogim gradovima u srbiji se ne preciscava ni voda za pice tako da o kanalizaciji ne treba diskutovati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.