Nezakonita seča na Fruškoj gori: Pustošenje šume u vlasništvu Eparhije sremske kod manastira Jazak i Mala Remeta

Ostavite komentar


  1. Vozeći iz Ležimira,preko Letenke do Vrdnika,tužni prizori isečene šume.Pa nije Fruska gora prašuma da se nemilice seče,zaista ne mogu da verujem šta se dešava sa ljudima,da li je tolika pohlepa za novcem a ,sa druge strane,kunemo se u ekologiju,u nekave pokrete zelenih,u čist vazduh a šuma se seče da bi se vozili,ne bicikli,nego kvadovi.Ovo je dno dna.

  2. Odmah zaustaviti secu,seku nenormalno, zdrava velika stabla ostaje pustos pocelo je zbunje
    i korov da raste mesto stare sume,svuda blato i razori od gusenica i tockova teske mehanizacije,konkretno Andrevlje na Fruskoj Gori,ludaci kvadovima divljaju po vikend naselju i kroz sumu,i niko ne mari…

  3. Doseljenici sa motorkama su preplavili Vojvodinu i učinili nezapamćenu šumokrađu. Pojedini predeli su totalno opustošeni. Na Titelskom brgu, bukvalno, je ostalo samo šiblje u životu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.